ZLOČESTI DEČKO

Uhvaćen u preljubu: Tenisač izlaskom s tek punoljetnim kolegicama izazvao pravi kaos

07.07.2017 u 12:44

Bionic
Reading

Samo dan nakon što je odustao od natjecanja i povukao se s turnira u Wimbledonu, zbog ozljede koja mu je navodno jako smetala, Nick Kyrgios zatečen je u razuzdanom provodu u londonskom klubu s mlađahnim kolegicama

Čini se da ni ozljeda nije spriječila kontroverznog tenisača Nicka Kyrgiosa, koji je već itekako poznat javnosti zbog svojih divljačkih ispada na terenu, da iskusi noćni život Londona.

U izlasku je zatečen s tek punoljetnim djevojkama, inače mladim teniskim nadama, Britankom Chelsea Samways te Australkom Monique Belovukovic

Društvo se zabavljalo do ranih jutarnjih sati u poznatom klubu Cirque u londonskoj četvrti Soho, a 22-godišnjak je slikan na ulazu i izlazu iz kluba, no ono što je stvorilo velik problem njegov je izuzetno prisan odnos s 18-godišnjom Chelsea, čiji je otac, saznavši to, poludio.

  • +13
Nick Kyrgios u izlasku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mlada tenisačica zbog spornog je izlaska u kazni, a ocu se nimalo nije svidjelo to što mu se kći druži s Kyrgiosom koji slovi kao zločesti dečko u teniskim krugovima. Poznat je po svojim divljim ispadima, svađao se sa sucima i gledateljima, provocirao suparnike, razbijao, psovao...

Očeva reakcija i stroge odgojne mjere stoga uopće ne čude, pogotovo ako se uzme u obzir i to da je Nick navodno već neko vrijeme u sretnoj ljubavnoj vezi s lijepom hrvatskom tenisačicom Ajlom Tomljanović.

Budući da se Ajla ne natječe na Wimbledonu, njezin je dragi iskoristio situaciju i upustio se u divlji provod s kolegicama. 

Mnogi se sada pitaju što će biti s njihovom vezom, pogotovo nakon što je cijeli svijet vidio kako je Kyrgios hvatao mladu Chelsea bez obaziranja na okupljeno mnoštvo i fotoreportere.