MOŽE LI BITI SLAĐA?

Prve fotografije malene Raddix: Evo kako izgleda kći Cameron Diaz i Benjija Maddena

24.07.2021 u 09:14

Bionic
Reading

Iako su do sada uspješno skrivali svoju jednoipolgodišnju Raddix od znatiželjne javnosti, ovoga puta im to nije uspjelo. Paparazzi su usnimili sretnu tročlanu obitelj na odlasku od prijatelja, gdje su proveli dan

Malo je reći da je javnost ostala u šoku kada su s prvim danima siječnja 2020. godine supružnici Cameron Diaz i Benji Madden putem društvenih mreža sa svima podijelili sretnu vijest - nakon četiri godine braka, zbog kojeg se i slavna glumica povukla iz Hollywooda, postali su ponosni roditelji malene djevojčice kojoj su nadjenuli ime Raddix.

Sve od tada, Cameron Diaz, koja se protekle četiri godine doista posvetila suprugu i prestala davati intervjue, nije se prestala hvaliti koliko joj je dolazak kćerkice upotpunio život, no njezine fotografije nikome nije pokazivala. Dapače, u ovih godinu i pol, ona i suprug Benji Madden vješto su skrivali Raddix od javnosti. Sve do sada.

  • +4
Cameron Diaz i Benji Madden s kćerkicom Izvor: Profimedia / Autor: LESE/SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparazzi su ih snimili ispred kuće njihovih prijatelja dok su odlazili u automobil. Cameron Diaz bila je odjevena u dugu crnu haljinu i popularne Birkenstock natikače u nježnoljubičastoj boji. U crno je bio odjeven i Benji Madden, s već, tradicionalno, šiltericom na glavi.

Ipak, sve je zanimala samo jedna stvar - na koga nalikuje malena Raddix, koja je sve oko sebe promatrala sigurna u očevom naručju dok ju je nosio prema automobilu, sisajući palac. Smeđe kosice s loknicama i velikim bademastim očima, Raddix je momentalno osvojila svijet.