DETALJI SU NEPOZNATI

Vijest koja je ostavila sve bez riječi: U najvećoj tajnosti Cameron Diaz i Benji Madden postali roditelji malene djevojčice

03.01.2020 u 20:00

Bionic
Reading

Objava koju je netom objavila slavna holivudska glumica ostavila je bez riječi sve njezine obožavatelje diljem svijeta. Nakon četiri godine braka, Cameron Diaz i Benji Madden postali su roditelji djevojčice Raddix, no nepoznato je kada je malena stigla na svijet, kao i je li ju rodila surogat majka ili sama glumica

Kada su obožavatelji Cameron Diaz danas dobili obavijest kako je njihova omiljena glumica, koja već godinama nažalost ne snima holivudske filmove, objavila nešto novo na Instagramu, ni u najluđim snovima nisu ni pomišljali kako će to biti objava koja će sve ostaviti bez riječi.

47-godišnja Cameron, koja je od 2015. godine u braku sa 40-godišnjim rokerom Benjijem Maddenom šokirala je sve otkrivši kako su dobili kćerkicu, koju su nazvali Raddix. Riječ je o objavi bez ikakve fotografije, a Diaz je objasnila kako nema namjeru objaviit nikakvu fotografiju niti s javnosti išta više, osim činjenice da je malena neodoljiva.

'Sretna nova od Maddensa! Mi smo presretni, blagoslovljeni i zahvalni što u ovom novom desetljeću možemo objaviti rođenje naše kćerkice Raddix Madden. Istog je trena zarobila naša srca i upotpunila našu obitelj.

Iako smo presretni što možemo podijeliti ovakvu vijest, s druge strane znamo da moramo zaštititi njezinu privatnost, stoga nećemo dijeliti nikakve fotografije, niti otkrivati nikakve nove detalje, osim podatka da je neodoljiva!', stoji u objavi Cameron Diaz.

Malo je reći da je vijest sve iznenadila, budući da nije bilo nikakve naznake da je glumica trudna, stoga se nagađa kako je malenu Raddix rodila surogat majka.