NIJE JOJ LAKO

Proživljava najteže trenutke: Selena Gomez ponovno završila u bolnici

02.02.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Mladoj pjevačici i glumici Seleni Gomez protekla godina nije bila nimalo laka. Prvo je ljetos završila na operaciji zbog transplantacije bubrega, a sada je zbog depresije i anksioznosti ponovno bila na liječenju

Strani mediji donose kako je popularna pjevačica Selena Gomez mnogo bolje nakon što je ovaj tjedan napustila poznatu kliniku za liječenja depresije u New Yorku.

Naime, 25-godišnjakinja je u ustanovi provela puna dva tjedna zbog svojih problema s depresijom i anksioznosti, a sve kao posljedice lupusa, autoimune bolesti s kojom se već godinama bori.

'Selena se osjeća jako dobro i izgleda izvrsno. Trenutno se fokusira na stvaranje nove glazbe i uzbuđena je zbog toga. Nakon velikih zdravstvenih problema i cijelog medijskog pritiska koji je od tada na njoj osjećala je da joj je potreban ovaj tretman', kazao je za magazin People izvor blizak pjevačici.

Terapija kojoj se podvrgla između ostalog je sadržavala svakodnevnu zdravu prehranu, meditaciju i pilates. Iako se izolirala od društva i stresa, djelatnici su potvrdili kako joj je bilo dozvoljeno koristiti mobitel u poslovne svrhe.

Isti izvor tvrdi kako je ovo bila dosta teška godina za poznatu brinetu.

Nakon što se godinama borila s autoimunom bolesti lupusom prošlo ljeto podvrgla se transplantaciji bubrega, a donor joj je bila najbolja prijateljica Francia Raisa.

Nakon što se malo oporavila uslijedili su problemi na ljubavnom planu. Krajem listopada prekinula je višemjesečnu vezu s r'n'b glazbenikom The Weekndom, ali isto tako brzo nakon toga utjehu pronašla u bivšem partneru Justinu Bieberu. Selena i Justin viđeni su u srijedu u Los Angelesu, u koji je stigla direktno iz New Yorka, i tako potvrdili da je njihova romansa i dalje stabilna. 

  • +14
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia