i dalje se vole

Justin Bieber i Selena Gomez ušutkali glasine o razlazu

04.01.2018 u 11:30

Bionic
Reading

Iako se u posljednje vrijeme počelo šuškati kako mladi par Selena Gomez i Justin Bieber nailaze na velike prepreke te ne znaju kako nastaviti svoju ljubavnu priču, prema posljednjim paparazzi fotografijama čine se izuzetno sretni i zaljubljeni

Početkom studenog mlada pjevačica i glumica Selena Gomez prekinula je svoju vezu s r'n'b glazbenikom Alebom Tesfayeom, poznatijim pod umjetničkim imenom The Weeknd, te se vratila bivšoj ljubavi Justinu Bieberu.

Iako smo je tjednima gledali sretnu i zaljubljenu, mediji nisu prestajali pisati o tome koliko veza s Justinom negativno utječe na njezin život. 

Pisalo se između ostalog i kako se zbog te ljubavi posvađala s majkom koja nije bila oduševljena njezinim odabirom partnera. 

  • +13
Selena Gomez na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, nakon što je par proslavio Novu godinu u Meksiku s prijateljima, vratili su se u Los Angeles i svima pokazali da su i dalje sretni. 

U luksuzno ljetovalište Cabo San Lucas prvo je doputovala Selena s bliskim prijateljicama, a potom im se pridružio i planetarno popularni 23-godišnjak. 

  • +14
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Viđeni su ovih dana kako zajedno izlaze iz teretane u zapadnom dijelu Hollywooda. Selena, kojoj je prošla godina bila izuzetno teška te je prošla iznenadnu operaciju bubrega zbog komplikacija koje joj zadaje autoimuna bolest lupus, nije klonula duhom te se nakon oporavka posvetila zdravijem načinu života.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jedna od odluka je i redovito vježbanje i održavanje forme, a u tome ju po novom podupire i njezin dečko.  Par je u sportskim izdanjima napustio teretanu i osmijesima na licima ušutkao glasine kako su se razišli i dozvolili preprekama da ih udalje.