proslava mature

Propast obitelji Presley: Blizanke maturirale, Priscilla sjedila sama, Riley odsutna

23.05.2023 u 11:11

Bionic
Reading

Ovih su dana kćeri Lise Marie Presley, blizanke Harper i Finley, maturirale. Njihov velik dan trebao je biti razlog veselog obiteljskog okupljanja na kojem bi se slavio njihov uspjeh, no to se nije dogodilo. Obitelj je vidno u lošim odnosima, no sestre su se držale zajedno

Dan dodjele svjedodžbi dočekale su i blizanke Harper i Finley Lockwood kojima je ova školska godina bila posebno teška i izazovna. Prije nekoliko mjeseci preminula je njihova majka Lisa Marie Presley, a nakon tragičnog događaja obitelj se posve raspala. Njihova baka i starija sestra nalaze se u pravnoj bitci, a loši odnosi bili su jasno vidljivi i na velikom danu dviju blizanki.

Djevojke koje neodoljivo sliče pokojnoj majci držale su se zajedno, a društvo im je pravio i otac Michael Lockwood. Na fotografijama se 14-godišnje blizanke smijale i bile dobro raspoložene u razgovoru sa svojim tatom, koji je nedavno dobio puno skrbništvo nad njima nakon smrti njihove majke Lise Marie Presley u siječnju.

Osim oca, velikom danu prisustvovala je i njihova baka Priscilla. Međutim, nije se držala niti hodala uz obitelj već je bila na distanci i sve promatrala sa sigurne udaljenosti. Iako je nedavno po završetku pravne bitke s unukom izjavila da je obitelj Presley jača nego ikad, fotografije tome ne idu u prilog.

Osim toga, starija sestra Riley Keough nije uveličala velik dan svojih sestara.

Glumica se trenutno nalazi u Mexicu gdje je spojila ugodno s korisnim. Tamo je povodom velike modne revije modne kuće Dior, a na Instagramu dijeli s pratiteljima koliko uživa na putovanju. Nekoliko je puta zahvalila Dioru na organizaciji tako posebnog događaja, a slike iz Meksika komentirala joj je i baka poručivši joj da izgleda prekrasno.

  • +3
Obitelj Presley na dodjeli diploma Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia