rat presleyjevih

Priscilla Presley više ne bira sredstva kojima napada unuku Riley Keough u borbi za nasljedstvo

15.03.2023 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon smrti Lise Marie Presley ostalo je značajno nasljedstvo, a među time i Elvisov fond koji bi prema nasljednoj liniji trebao pripasti Lisinoj djeci. Međutim, u priču o nasljeđivanju se umiješala Priscilla Presley koja tvrdi da je oporuka nevažeća i traži svoj udio u ostavštini

Premda oporuka pokojne Lise Marie Presley jasno govori da njezino nasljedstvo nakon smrti pripada njezinim trima kćerima, uključujući i glumicu Riley Keough, samo nasljeđivanje sada je na čekanju. Umiješala se baka Priscilla Presley koja tvrdi kako bi dio ostavinske mase trebao pripasti i njoj, a sumnja i u lažiranje potpisa preminule kćeri. Kako bi pobijedila svoje unuke, odlučila je igrati na sve dostupne karte.

Ona se bori protiv svoje unuke, glumice Riley Keough, oko imanja Lise Marie — ali i, što je najvažnije, ključeva Gracelanda.

Iako Elvisova jedinica nije imala kontakt niti je htjela komunicirati s bivšim suprugom Michaelom Lockwoodom, on se odnedavno umiješao u pravnu bitku. Lockwood, koji je otac 14-godišnjih blizanki Finley i Harper, sada želi zastupati djevojčice u pravnoj bitci. Gitarist zatražio je od suca prošlog tjedna da ga uključi u postupak kako bi govorio u ime svojih maloljetnih kćeri, što svakako ne ide u prilog najstarijoj Keough.

Priscilla i Lockwood bliski su već nekoliko godina. Iako nije bio pozvan na sprovod Lise Marie, Priscilla ga je uvela na Graceland pa je i on bio prisutan ceremoniji. Njihovo prijateljstvo i njegovo miješanje u sudski postupak moglo bi značiti da su se udružili protiv Keough. 

'Nije to ništa novo, Michael i Priscilla oduvijek su bili bliski, rekao je izvor blizak obitelji. 

  • +11
Riley Keough Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA