Leonor i Alexia

Kraljevske obitelji na okupu zbog važnih trenutaka u životima dviju princeza

22.05.2023 u 10:01

Bionic
Reading

Španjolska i nizozemska kraljevska obitelj ovih su dana u slavljeničkom raspoloženju. Princeza Leonor od Španjolske i princeza Alexia od Nizozemske obilježile su kraj ispitnih perioda pa su proslavile diplome s članovima svoje obitelji! Kraljevske obitelji ponosno su podijelile fotografije na svojim društvenim mrežama

Gledati svoje dijete kako reda uspjehe velika je stvar za svakog roditelja, a tako i za članove kraljevske obitelji. Ovih dana španjolska i nizozemska kraljevska obitelj posebno slave uspjehe svojih kćeri koje su uspješno diplomirale na svom koledžu, a princeze Leonor i Alexia izgledale su vrlo zadovoljno na svečanoj dodjeli diploma.

Kraljevske obitelji tako su se uputile u južni Wales da bi prisustvovali dodjeli diploma svojih uspješnih kćeri.

Iz Španjolske su u južni Wales putovali Letizia, Felipe i Sofia koji su s ponosnom gledali kako 17-godišnja Leonor prima svoju diplomu u koju je uložila puno truda. Kasnije se cijela obitelj fotografirala ispred fakulteta, a 'opalili' su i selfie koji su podijelili na društvenim mrežama uz tekst u kojem su obavijestili javnost da je Leonor završila jednu fazu svog obrazovnog putovanja.

Osim toga, nekoliko riječi pohvale uputila joj je i njezina mentorica: 'Leonor, tvoja ljubav prema smislenim razgovorima ne poznaje granice. Tvoje nepokolebljiva strast za učenjem, razumijevanjem ljudi i istraživanjem različitih perspektiva uistinu je obogatila tvoje UWC iskustvo. Nedostajat će nam tvoj humor.'

Dok je španjolski kralj bio odjeven u elegantno tamno odijelo, kraljica Letizia također je posegnula za onim bijele boje. Mlađa kći Sofia odlučila se za svijetlo plavi komplet, a zvijezda dana blistala je u crvenoj haljini u stilu sakoa s prorezima na rukavima.

Španjolska kraljevska obitelj Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako je isti dan diplomu u ruke primila i nizozemska princeza Alexia, u javnost nije procurilo ovoliko obiteljskih slika nizozemske kraljevske obitelji.

Princezi Alexiji na dodjelu diplome stigli su roditelji, kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander. Njezine su sestre ostale u Nizozemskoj jer školska godina još uvijek traje.

Također, i nizozemska obitelj objavila je uspjeh i veliki trenutak svoje kćeri na Twitteru uz nekoliko fotografija. 'Princeza Alexia završila je ispite međunarodne mature na United World College of the Atlantic. Danas škola obilježava kraj ispitnog razdoblja tradicionalnom proslavom maturanata. Rezultati ispita očekuju se na početkom srpnja', stoji u objavi.

Princeza Alexia za ovu je svečanu prigodu odabrala kombinaciju vrlo sličnu onoj u kojoj je zablistala kraljica Letizia. Odjenula je bijelo laneno odijelo te bakrene cipele u špic, a kraljica Maxima blistala je u smeđoj kombinaciji koja joj je izvrsno pristajala.