JESENSKA TV POSLASTICA

Projekt od kojeg se mnogo očekuje: Uskoro nam stiže nova serija s Nicole Kidman i Hughom Grantom u glavnim ulogama

18.08.2020 u 06:42

Bionic
Reading

Nakon mjeseci pauze koju u filmskom biznisu izazvala korona, HBO je napokon spreman pustiti u javnost svoj dugo najavljivani projekt s Nicole Kidman i Hughom Grantom u glavnim ulogama. Riječ je o seriji koja već sada izaziva zanimanje javnosti

Svaki projekt HBO streaming servisa do sada nije uspio proći ispod radara javnosti, koja je objeručke prihvatila njihov format mini serija, a pogotovo kada u njima igraju neka od najvećih holivudskih imena. Ove jeseni HBO nam donosi seriju 'The Undoing' Davida E Kelleyja, koji je inspiraciju za šest napetih nastavaka pronašao u knjizi ‘You Should Have Known’ Jeana Hanffa Korelitza.

Glavne uloge pripale su glumici Nicole Kidman i Britancu Hughu Grantu, a njihova veličina dodatno daje na snazi cijelom uzbudljivom projektu. Ovo je ujedno i prvi put da ovaj glumački duo gledamo u istom projektu.

Serija ‘The Undoing’ se trebala premijerno prikazati na HBO-u još u svibnju ove godine. No, zbog pandemije koronavirusa sve je odgođeno za 25. listopada.

Autor serije je spomenuti David E. Kelley čiji je projekt ‘Male laži’ sjajno odjeknuo u javnosti prije skoro dvije godine, dok je redateljica poznata Dankinja Susanne Bier.

Nicole Kidman i Hugh Grant Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Prema službenom sinopsisu, Nicole Kidman i Hugh Grant glume Grace i Jonathana Frasera, a njihov naizgled savršen život u elitnoj njujorškoj četvrti Upper East Side vrlo se brzo raspadne i to pred očima javnosti. Psihoterapeutkinja, majka sina, supruga uspješnog onkologa i autorica kojoj upravo izlazi knjiga (u kojoj dijeli savjete o muškarcima), nađe se u centru pažnje zbog nasilne smrti, nestanka supruga i niza zastrašujućih otkrića.

Iza ove serije stoji producentska kuća Nicole Kidman ‘Blossom Films’ koja je stajala i iza serije ‘Male laži’ koja joj je donijela nagradu Emmy za najbolju glumicu u limitiranoj seriji. Ona je tada glumila Celeste Wright kućanicu koja se nastoji osloboditi okova svog nasilnog supruga (Alexander Skarsgård).

Na pitanje što ju je privuklo knjizi i seriji ‘You Should Have Known’, Nicole Kidman je rekla kako u seriji ništa nije onako kako se čini. U sporednim ulogama u seriji glume Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis, Lily Rabe i Sofie Gråbøl.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube