Carmen Electra

Problemi s obožavateljem: Poznata glumica tražila od suda zabranu prilaska

17.07.2017 u 17:39

Bionic
Reading

Da biti slavan i nije uvijek zabavno, zna dobro glumica Carmen Electra. 45-godišnjakinja, bivša Playboyjeva zečica, koja se proslavila ulogom u televizijskoj seriji 'Baywatch' te bila čak devet dana u braku s košarkaškom legendom Dennisom Rodmanom, ima problema s obožavateljem, koji je toliko postao opsjednut njome, da je glumica zatražila doživotnu zabranu prilaska

Nakon što je 7. srpnja istekla privremena zabrana Danielu Lablancu da se približi Carmen Electri, glumica je sada od suda zatražila da ona postane trajna.

  • +5
Carmen Electra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zaluđeni obožavatelj ove 45-godišnje glumice, u lipnju je upao u njezin dom, uvjeren kako su on i zvijezda serije 'Baywatch' zaručeni te će se uskoro i vjenčati.

Prema pisanju američkih tabloida, bivša Playboyeva zečica nada se kako će sud potvrditi njezina traženja i zabraniti da joj se Lablanc približi na manje od 100 metara. Opsesivni obožavatelj trenutno se nalazi u umobolnici, nakon što je ušao u njezin dom, a Electra pozvala policiju koja ga je uhitila.

Carmen Electra postala je poznata kao Playboyeva zečica u 90-im godinama prošlog stoljeća, a potom je dobila ulogu spasiteljice Lane McKenzie u seriji 'Baywatch', koju je snimala od 1997. do 1998. godine.

Poznata je i po tome što se u Las Vegasu 1998. godine udala za košarkaša Dennisa Rodmana, no u braku su izdržali tek devet dana. Potom se udala za rokera Davea Navarra 2003. godine, a njihova ljubavna priča postala je i dio MTV-ovog reality showa 'Til Death Do Us Part: Carmen and Dave'. Rastali su se 2006. godine.