IZJURILA SA SNIMANJA

Pamela Anderson napravila scenu zbog ove fotografije

24.03.2017 u 14:13

Bionic
Reading

Pamela Anderson izjurila bez pozdrava sa snimanja emisije nakon što su prikazali njezinu fotografiju iz srednjoškolskih dana

Keith Lemon, voditelj poznate britanske emisije 'Celebrity Juice' u kojoj su mnogi slavne osobe stavljeni pred razne izazove, ugostio je Pamelu Anderson, međutim, poznatoj se glumici 'Spasilačke službe' čini se scenarij emisije nije baš svidio, pa je tijekom snimanja u jednom trenutku odlučila jednostavno otići.

 'Odjednom je pokupila svoj krzneni šal i odjurila kući', rekao je šokirani voditelj. Prsata je plavuša poznata po svom zanosnom izgledu već dugi niz godina, no vješto skriva kako je izgledala prije svih operacija kojima se podvrgla. Zato je voditelj iskopao njezinu fotografiju iz rane mladosti, a glumicu je to očito jako naljutilo budući da je brzo izjurila van studija. 

'Nisam sretna, ja imam zaštitu nad svim svojim fotografijama i nisam sretna što ste ovu prikazali', rekla je navodno ljuta Pamela na izlazu, jednom od producenata emisije, a mi se pitamo čega se to srami slavna ljepotica. 

Atraktivna 49-godišnja glumica ostavila je sve u studiju iznenađene svojom naglom reakcijom, no voditelj koji se njezinim činom kasnije i našalio, rekao je kako se da će se već negdje sresti kada će mu ona, nada se, objasniti ovaj nesporazum.