naglašava obline

Poznate Hrvatice i slavne dame obožavaju ovaj kupaći kostim

20.06.2017 u 12:26

  • +3

Crveni kupaći kostimi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Crveni kupaći kostimi uvijek su plijenili pažnju svojom efektivnošću, a ove godine posebno ih je popularizirao filmski kino hit 'Baywatch'. Ni mnoge naše slavne dame nisu odoljele jednodijelnom kupaćem kostimu te žarke boje u kakvom je nekoć svoje obline isticala Pamela Anderson

Ako bismo jednu boju trebali izabrati kao hit boju ljeta, onda je to definitivno crvena. Dokazuju to i brojne naše poznate dame koje su se odlučile nositi kupaće kostime upravo te boje.

No ono što iznenađuje je ponovni povratak jednodijelnih modela kakve je popularizirala glumica Pamela Anderson u popularnoj seriji s početka 90-ih 'Baywatch'.

Upravo takvu varijantu izabrala je i naša pjevačica Maja Šuput koja se ne srami pokazati sve svoje obline. Tako smo je prilikom odmora na španjolskoj Ibizi gledali u izazovnom izdanju tog jednostavnog ali izuzetno seksi modela kupaćeg kostima.

Recharging !!!

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Vatrenoj boji nije odoljela još jedna pjevačica. Nives Celzijus ugrijala je temperature na Instagramu, objavivši svoje bujno poprsje koje je virilo iz jednodijelnog badića, a mnogi su je odmah usporedili sa zanosnom plavušom Pamelom.

A danas radno, nema sunčanja, ali boja je tu 😊 #samoprirodno #kukulele

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Trenutno jedna od popularnijih modela svijeta Emily Ratajkowski često obraduje svoje fanove golišavom fotografijom pa se u njezinoj bogatoj kolekciji kupaćih kostima našao i crveni jednodijelni i to s dubokim izrezom koji otkriva bujno poprsje.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Najmlađa članica klana Kardashian, Kylie Jenner jedna je od prvih koja je ponovo u modu vratila ovaj slavni model kupaćeg kostima. Svojim oblinama i atraktivnim fotografijama s luksuznih destinacija, mnoge je namamila da i sami požele kupiti baš taj badić.

Looking back at Turks

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Zanimljivo je kako ova upečatljiva boja pristaje plavušama, jednako dobro kao i brinetama, a sudeći po onome što smo vidjeli u trgovinama, ako ste u potrazi za savršenim kupaćim kostimom za nadolazeće ljeto, neće vam biti teško pronaći ga, jer su mnogi brendovi već napravili svoje verzije nekadašnjeg hit kostima.