David Hasselhoff

Što kažete na novi imidž legendarnog Mitcha iz 'Baywatcha'

15.05.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Brkovi, kakve je svojedobno nosio i slavni Clark Gable, postale su zaštitni znak Davida Hasselhoffa, najpoznatijeg po ulozi Mitcha Buchannona u kultnoj seriji 'Spasilačka služba'

Punih 11 sezona gledatelje su zabavljale zgode i nezgode spasilačke patrole na plažama Los Angelesa u seriji 'Baywatch', odnosno 'Spasilačka služba'.

Ušla je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najgledanija televizijska emisija svih vremena s preko 1,1 milijardu gledatelja, a svi se dobro sjećaju i glavnog lika Mitcha Buchannona, kojeg je utjelovio David Hasselhoff.

  • +2
David Hasselhoff s brkovima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upravo je on i bio zaštitni znak 'Baywatcha' te je u seriju toliko vjerovao da je na kraju uložio i svoj novac u nju. Danas 65-godišnji glumac, koji se okušao i kao glazbenik, gaji novi imidž. Snimljen je tako uz svoju mlađahnu zaručnicu, 36-godišnju Hayley Roberts, s brčićima koji su u posljednje vrijeme postali njegov zaštitni znak.

David Hasselhoff imao je puno problema s alkoholom. Toliko se opijao da je priredio mnoge skandale, no čini se da se s godinama smirio i opametio te sada živi zdravim životom.