ŽIVOT PRIJE KATE

Prisjetili smo se bivših ljubavi princa Williama: Koga je sve ljubio prije Kate Middleton

17.06.2018 u 11:53

Bionic
Reading

Prije nego li je upoznao onu pravu, svoju današnju suprugu Kate Middleton, princ William slovio je za jednog od najpoželjnijih neženja. Nikada nije krio to da voli žene, a evo s kime je sve ljubovao prije nego je uplovio u bračnu luku

Danas ga gledamo kao brižnog supruga i oca troje djece, a na njemu je i veliki pritisak obitelji jer je drugi u redu za britansku krunu. No princ William nije uvijek bio tako ozbiljan. U mlađim danima i on se volio zabaviti, a od ulaska u pubertet pa sve do studentskih dana bio je u nekoliko ljubavnih veza.

Dok nije upoznao Kate Middleton, koja ga je oborila s nogu, nestašni princ ljubio je uglavnom plavuše.

1. Davina Duckworth-Chad

Tinejdžerska ljetna avantura Davine Duckworth i tada 16-godišnjeg princa Williama trajala je tek mjesec dana. U ljeto 1999. godine Davina se pridružila princu na njegovoj obiteljskoj jahti te su zajedno plovili Egejskim morem. Inače, plavokosa ljepotica kći je daljnjeg rođaka princeze Diane, Anthonyja Duckworth-Chada, gradonačelnika Norfolka.

Davina se kasnije udala za bogatog nasljednika Toma Barbera, s kojim ima blizance.

Rose Farquhar

Pjevačica Rose Farquhar uvijek će imati posebno mjesto u Williamovu srcu. Ona je njegova prva ljubav i s njom je ostvario prvu ozbiljnu vezu. Rose i William poznaju se od djetinjstva, a i danas su njihove obitelji u prijateljskim odnosima.

Bila je poznata po svojoj ljepoti još u ranim danima, a svojevremeno je bila u klubu ljepotica polo igrača, sporta kojim se bavi i princ. 34-godišnja Rose nakon prekida fokusirala se na pjevačku karijeru te se i danas time bavi.

Jessica (Jecca) Craig

Prinčev odnos s Jessicom Craig više bi se mogao opisati kao još jedna ljetna avantura nego ozbiljna veza. Naime, u ljeto 2001. William je gostovao na Jessicinom obiteljskom ranču u Keniji. Bilo je to njegovo zadnje ljeto prije odlaska na fakultet St. Andrews te mu je zabava bila prva na pameti. Jecca i William i danas su u prijateljskim odnosima, a zanimljivo je da je princ svoju današnju suprugu Kate zaprosio upravo u Keniji.

Arabella Musgrave

Nestašni William ljeto prije odlaska na fakultet očito je htio itekako iskoristiti, pa je nakon povratka iz Kenije bacio oko i na Arabellu Musgrave, s kojom se kratko zabavljao. Arabella je danas PR stručnjakinja za modnu kuću Gucci, a povezivali su je s raznim tajkunima.

Carly Massy-Birch

Kada je William stigao na fakultet, mnogo je ljepotica željelo postati njegovom djevojkom, u čemu je veliku ulogu igrala njegova titula. Čast je prvo pripala Carly Massy-Birch, s kojom je tek punoljetni William proveo nekoliko tjedana. Carly mu je navodno spremila i nekoliko večera, a par se razišao uoči 'Raisin vikenda' (organizirana velika zabava za sve studente sveučilišta). Carly je nakon fakulteta pobjegla s nepoznatim mornarom u Francusku.

Olivia Hunt

Kći uglednog britanskog liječnika i princ upoznali su se 2002. godine. Kretali su se u istim krugovima ljudi, što je bio velik plus, no ljubav nije zaživjela. Olivijina sestra udala se u međuvremenu za Williamova dobrog prijatelja s fakulteta.

Olivia je pak uplovila u bračnu luku s odvjetnikom Nicholasom Wilkinsonom, a par je u dobrim odnosima s kraljevskom obitelji. Prošle godine bili su gosti na vjenčanju mlađe sestre Kate Middleton, Pippe.

Isabella Calthorpe

Iako je tada već započeo vezu s Kate Middleton, koju je upoznao na fakultetu, princ William 2004. i današnja vojvotkinja kratko su prekinuli. Šuškalo se kako je glavni krivac za to bila glumica Isabella Calthorpe, s kojom se William vrlo često družio. Iako nikada nisu potvrdili svoju aferu, atraktivna Isabella na koncu je završila s Williamovim bliskim prijateljem Samom Bransonom.

Nakon toga princ se pomirio s Kate i od tada ih gledamo u skladnoj vezi. Šest godina nakon upoznavanja William je zaprosio svoju odabranicu, a 2011. stali su pred oltar. Danas imaju troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

  • +6
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia