ODUŠEVILI SVIJET

Princ William i Kate Middleton objavili prve fotografije nove prinove

06.05.2018 u 08:58

Bionic
Reading

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea javnost su počastili dvama fotografijama svoje najmlađe djece

Fotografije prikazuju novu prinovu u britanskoj kraljevskoj obitelji, princa Louisa Arthura Charlesa i njegovu sestru, princezu Charlotte koja je nedavno proslavila 3. rođendan.

  • +23
Princeza Charlotte 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Obje fotografije djelo su Kate Middleton, a snimljene su u Kensigtonskoj palači. Prva fotografija stvorena je 26. travnja, tri dana nakon dolaska na svijet princa Louisa Arthura Charlesa .

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

Louis, koji je peti u poretku za britanski kraljevski tron, na fotografijama je odjeven u bijelo i potpuno nesvjestan da milijuni ljudi diljem svijeta već zna njegovo ime.

Druga fotografija prikazuje princa Louisa u društvu sestre, princeze Charlotte koja mlađeg brata drži i ljubi u čelo.

Ova fotografija stvorena je 2. svibnja kada je princeza Charlotte proslavila 3. rođendan.

'Njezino visočanstvo ovim putem želi se zahvaliti mnogobrojnoj javnosti na lijepim porukama koje su dobili nakon rođenja princa Louisa i rođendana princeze Charlotte', naglasio je u službenom obraćanju javnosti glasnogovornik Kensingtonske palače.

  • +19
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Očekivalo se da će nove fotografije obitelji Cambridge biti objavljene ovaj tjedan, međutim, nijedna od fotografija ne prikazuje njihova starijeg sina, 4-godišnjeg princa Georgea koji je, prema nagađanjima javnosti, u vrijeme fotografiranja bio u školi.