VRLO OrGANIZIRANA

Princeza šefica: Trogodišnja Charlotte postrojila ostale djeveruše na kraljevskom vjenčanju

25.05.2018 u 10:05

Bionic
Reading

U mnogim javnim pojavljivanjima moglo se vidjeti kako je drugo dijete princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton vrlo dominantno, a trogodišnja princeza Charlotte to je dokazala i na kraljevskom vjenčanju prije nekoliko dana

Pet dana nakon velikog kraljevskog vjenčanja mnogi detalji koji su promaknuli kamerama i fotoreporterima izlaze na vidjelo. Neki od gostiju sada su prepričali zanimljivu scenu između djeveruša i djevera, kada je glavnu ulogu preuzela - po običaju - princeza Charlotte.

Neki od gostiju čuli su kako Charlotte upozorava ostale djevojčice da se moraju pridržavati protokola. 'Ne, ne možete još krenuti. Moramo čekati dok nas ne pozovu da uđemo', navodno je kazala svojim prijateljicama koje su s njom hodale iza mladenaca.

'Princeza je bila preslatka. Vidi se da je vrlo ozbiljno shvatila ovu ulogu i da je organizirana', kazala je za Daily Mail jedna od uzvanica koja je svjedočila toj sceni.

Također, kazala je i kako je kraljevska dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo imala pune ruke posla dok je držala mališane na okupu i pokušavala ih primiriti bombonima Smarties kako bi crkveni obred vjenčanja prošao u miru i tišini.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Svoju su ulogu djeveruše na vjenčanju toga dana dobile: trogodišnja Florence van Cutsem, kći Alice i Nicholasa van Cutsema, ujedno Harryjevo kumče; sestre Remi (6) i Rylan Litt (7), kćeri dizajnerice torbi Benite i Darrena Litta, kojima je krsna kuma Meghan Markle; Ivy Mulroney (4), kći stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zalie Warren, kći Zoe i Jakea Warrena, kojoj je krsni kum princ Harry.

  • +5
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od dječaka, osim Georgea u ulozi malenih djevera bili su: Jasper Dyer (6), sin Harryjeva prijatelja i mentora Marka Dyera i njegove supruge Amande; sedmogodišnji blizanci Brian i John Mulroney, sinovi stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja te braća četverogodišnje Ivy.

Inače, trogodišnja miljenica javnosti, princeza Charlotte, već je u nekoliko navrata pokazala kako je prava šefica, a isto su potvrdili i njezin otac, princ William i prabaka, kraljica Elizabeta.

'George već postavlja svoja pravila, a nije ni Charlotte daleko od toga. Mislim da će Charlotte biti problematična kad malo odraste. Iako vjerojatno svi očevi to misle za svoje kćeri', kazao je prije nekoliko mjeseci 35-godišnji William. S time se složila i engleska kraljica kazavši kako Charlotte već šefuje i starijem bratu Georgeu, ali i da se njezina dominacija vidi i u igri.

Isto tako, četvrta u redu za britansku krunu fizički jako podsjeća na svoju prabaku kada je bila mala, no čini se kako je osim izgleda naslijedila karakter vladarice.

Princ William s kćerkicom i sinom dolazi u bolnicu nakon rođenja trećeg djeteta, princa Louisa Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube