SVI IH ŽELE

Cipele koje Meghan Markle obožava: Nosila ih je na dan vjenčanja ne samo ona, već i slatka princeza Charlotte

22.05.2018 u 11:31

Bionic
Reading

Nitko više ne sumnja kako će lijepa Amerikanka, supruga princa Harryja postati nova modna ikona, a posljedice tzv. 'efekta Meghan' već su vidljive

Svi se slažu kako je Meghan Markle na svom vjenčanju izgledala božanstveno u modernoj, ali klasičnoj vjenčanici otkrivenih ramena koju potpisuje francuska modna kuća Givenchy, a zgodna zvijezda 'Suitsa' potom se pojavila u prelijepoj elegantnoj večernoj haljini engleske dizajnerice Stelle McCartney ostavivši sve bez daha.

Seksi haljinu otvorenih leđa koja prati liniju tijela u kojoj se pojavila u Frogmore Houseu gdje se održala svečana večera u čast mladenaca, atraktivna Amerikanka, uparila je s moćnim štiklama koje je dizajnirao proslavljeni dizajner Edgardo Osorio za luksuzni talijanski brend Aquazzura.

  • +5
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Pixsell / Autor: Steve Parsons/Press Association/PIXSELL

Dobro upućeni u modna zbivanja predviđali su kako će se na svoj veliki dan lijepa Amerikanka odlučiti za cipele s potpisom Aquazzure budući da je velika obožavateljica njihovih seksi štikli.

  • +5
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan je cipele ovog brenda (nude model s vezivanjem) nosila i prilikom službene objave zaruka te crne stilettice s remenom oko gležnja i na eventu pod nazivom Commonwealth Women's Empowerment ovoga proljeća.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brend koji Osorio osnovao još 2011. godine poznat po svojem ženstvenom dizajnu, ali pazeći i na udobnost cipela koje su izrađene od vrhunske talijanske kože.

Stoga ne čudi da je Meghan i na partiju u povodu svog vjenčanja odlučila nositi njihove štikle bez bojazni da će na najsvečaniji dan morati trpiti bolove zbog neudobnih cipela.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zbilja mi je bila čast i užitak surađivati s Meghan. Jako sam zadovoljan izgledom cipela. Izrađene od svilenog satena u Firenci s detaljem od mesh tkanine što je dalo posebnu, suvremenu notu ovim štiklama. Potplati su obojani u 'baby blue' nijansu kako bi Meghan sa sobom imala i 'nešto plavo' na svom vjenčanju', objasnio je Osorio.

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

Inače, cipele s potpisom Aquazzure izrađene samo za ovu prigodu, imale su i neodoljive djeveruše među kojima i preslatka princeza Charlotte koja je ukrala pozornost na vjenčanju.

Nestašna princeza dok se vozila automobilom je pokazala i jezik, a nakon što je obavila svoju dužnost djeveruše u kapelici, nije imala nimalo mira. Tako je u jednom trenutku počela dizati noge, a tada su je na ponašanje upozorila i mama Kate, ali i vojvotkinja Camilla.

Inače, ove preslatke unikatne cipelice rađene po mjeri od talijanske kože s datumom vjenčanja i monogramom svake od malenih djeveruša poklon su Meghan Markle kao uspomena na taj veliki dan.

Cipele brenda Aguazzura nosila je i majka Meghan Markle, Doria Ragland uz zelenu kombinaciju koju potpisuje Oscar de la Renta, a šešir je dizajnirao Stephen Jones s kojim se američka glumica sprijateljila otkad se preselila u Veliku Britaniju.