zaigrana I NEODOLJIVA

Preslatka princeza Charlotte nestašna je baš poput strica Harryja, a evo i dokaza

21.05.2018 u 12:54

Bionic
Reading

Trogodišnja princeza Charlotte na vjenčanju je u subotu ukrala svu pozornost svojim nestašnim ponašanjem, kojim je mnoge podsjetila na princa Harryja u mlađim danima

Iako su odgajani unutar strogih pravila i pripadnici su višestoljetne aristokracije, kraljevski mališani isti su kao i svi ostali njihovi vršnjaci. Nerijetko nas na to podsjete kada prilikom nekih od službenih angažmana pokažu svoju zaigranu stranu.

Baš kako je prošlu subotu u dvorcu Windsor okupljene do suza nasmijala trogodišnja kći princa Williama i Kate Middleton, princeza Charlotte.

  • +5
Princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Malena princeza pri dolasku s ostatkom djevera i djeveruša iz automobila je mahala okupljenima, a onda je u jednom trenutku pokazala i jezik.

Zatim je pri izlasku iz crkve, gdje je obavila svoju dužnost djeveruše, nestrpljivo izmjenjivala poze. Tako je u jednom trenutku počela dizati noge, a tada su je na ponašanje upozorila i mama Kate, ali i vojvotkinja Camilla.

Nakon toga još je malo mahnula okupljenima, na što nitko nije ostao ravnodušan, baš kao i prije nekoliko tjedana, kada je s tatom pod rukom stigla u bolnicu vidjeti tek rođenog brata, princa Louisa.

Obožavatelje je ovakvo ponašanje brzo podsjetilo na nekad mladog princa Harryja koji je na pojavljivanjima sa svojom majkom, princezom Dianom često znao biti nestašan.

Da će s kćerkicom Charlotte u budućnosti imati problema, priznao je i sam princ William kazavši: 'George već postavlja svoja pravila, a nije ni Charlotte daleko od toga. Mislim da će Charlotte biti problematična kad malo odraste. Iako vjerojatno svi očevi to misle za svoje kćeri.'

  • +23
Princeza Charlotte, 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I kraljica Elizabeta jednom je prilikom naglasila kako se Charlotte već ponaša kao prava mala šefica, čak i starijem bratu Georgeu.