MALE ZVIJEZDE U WINDSORU

Preslatka princeza Charlotte i princ George sve su šarmirali na vjenčanju

  • E. K.
  • Zadnja izmjena 20.05.2018 09:59
  • Objavljeno 19.05.2018 u 17:14
Bionic
Reading

Na vjenčanju princa Harryja i lijepe Meghan Markle posve očekivano najsimpatičniji gosti bila su djeca Kate Middleton i princa Williama, preslatki princ George i princeza Charlotte

Princ i princeza koji su i na vjenčanju njihove tete, Pippe Middleton, oduševili neposrednošću i razigranošću te su bili prave zvijezde, sve su raznježili i na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

  • +7
Princ George i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mališani su izgledali neodoljivo u svečanim opravicama: George (4) u crnom odijelu, minijaturnoj verziji konjičke uniforme britanske vojske kakvu su nosili princ William i princ Harry, dok je princeza Charlotte (3) bila u preslatkoj bijeloj haljinici s krunom od bijelog cvijeća.

I dok se sramežljivi princ George skrivao iza oca, malena je princeza ponovno bila u fokusu zanimanja medija. Vragolanku za koju je jednom prigodom i princ William rekao kako će s njom biti problema, fotografi su ulovili dok je popravljala cipelicu, a izgledala je beskrajno simpatično dok je prilikom vožnje autom pokazala i jezik.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djeca, svi mlađi od sedam godina, svoj su zadatak u kapelici St. Georgea odradili bez greške noseći dugački veo lijepe američke glumice Meghan Markle.

Osim Georga i Charlotte, među djeverima i djeverušama koji su do oltara pod posipati cvjetnim laticama našla se i kumčad, ali i djeca prijatelja princa Harryja i Meghan Markle, svi u istim odjevnim kombinacijama.

Svoju su ulogu djeveruše dobile: trogodišnja Florence van Cutsem, kći Alice i Nicholasa van Cutsema, ujedno Harryjevo kumče; sestre Remi (6) i Rylan Litt (7), kćeri dizajnerice torbi Benite i Darrena Litta, kojima je krsna kuma Meghan Markle; Ivy Mulroney (4), kći stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zalie Warren, kći Zoe i Jakea Warrena, kojoj je krsni kum princ Harry.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton je pomogla malenima oko ulaska u kapelicu držeći princezu Charlotte za ruku koja je u jednom trenutku mahnula okupljenima baš kako je to napravila i prilikom posjeta tek rođenom bratu Louisu koji je ovoga puta ostao kod kuće. Njegovo se prvo javno pojavljivanje očekuje na krstitkama koje će se najvjerojatnije održati u srpnju.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Od dječaka osim Georgea u ulozi malenih djevera bili su: Jasper Dyer (6), sin Harryjeva prijatelja i mentora Marka Dyera i njegove supruge Amande; sedmogodišnji blizanci Brian i John Mulroney, sinovi stilistice i Meghanine prijateljice Jessice Mulroney i Benedicta Mulroneyja te braća četverogodišnje Ivy.

  • +15
Princ Harry u društvu brata, princa Williama, dolazi u crkvu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal