A TEK JOJ JE OSAM

Princeza Charlotte izrasta u pravu damu, a ovim je potezom oduševila baš sve

04.01.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Da vrijeme prolazi najbolje vidimo na najmlađima koji se iz dana u dan mijenjaju. Princeza Charlotte kao da je preko noći izrasla u pravu djevojčicu, a ovog je Božića oduševila okupljene svojom srdačnosti iz koje bi i mnogi odrasli mogli štošta naučiti

Princeza Charlotte ima tek osam godina, a već se nekoliko puta pokazala kao iznimno odgovorna i draga djevojčica. Nezaboravni su trenuci kad je malenoj pripala odgovornost da roditeljima pomogne pripaziti na ponašanje nestašnog mlađeg brata, a ovog je Božića pokazala da je prava slika i prilika obitelji.

I dok su i odrasli ponekad škrti te željni preuzeti sve poklone i zasluge, princeza Charlotte dio svoje 'slave' odlučila je podijeliti i sa sestričnom Mijom Tindall na tradicionalnom šetnjom do crkve.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Na putu do crkve Svete Marije Magdalene u Sandringhamu cijela je kraljevska obitelj šetala i pozdravljala okupljenu masu koja ih je darivala raznim poklonima. Osim Charlesa i Camille te Kate i Williama, najveću pozornost uživali oni najmlađi, George, Charlotte i Louis.

Budućem kralju Georgeu jedna je osoba darovala plišanog medvjedića, Charlotte su mnogi htjeli dati buketić cvijeća, a njihove su se ručice ubrzo napunile darovima dobronamjernika.

Trenutak koji je raznježio masu bio je onaj kada je jedna osoba iz mase htjela darovati Charlotte cvijećem, no tu je bila i 9-godišnja Mia. Primijetivši kako je sestrična dobila manje darova, Charlotte je prošaptala 'Ti ih uzmi' te prepustila sestrični svoj poklon.

Mala gesta velikog značaja, zar ne?

Malena Mia kći je Zare i Mikea Tindalla, a neosporna je bliska veza koju je s obitelji pokazala ovog Božića.

Osim Charlotte, buket cvijeća dala joj je i Kate Middleton koja joj je također prepustila jedan krasan buket crvenih ruža.

Princeza Charlotte i inače puno uči od svoje majke, a od nje preuzima i stilske lekcije. Nije rijetkost da se majka i kći usklade u bojama, no ovaj put Charlotte je zasjala u elegantnom tamnozelenom kaputiću s dvorednim kopčanjem baršunastim ovratnikom te popularnim 'Mary Jane' balerinkama od lakirane kože.

MALA MODNA IKONA

Baš poput mame Kate: Elegantni kaputić princeze Charlotte pun je pogodak

Pogledaj galeriju