BLISTAVA KOŽA

Tajna ljepote Kate Middleton krije se u ovim beauty trikovima

29.12.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Princeza od Walesa navikla nas je oduševljavati svojim modnim kombinacijama, no prava tajna njene ljepote krije se u ovim beauty trikovima

Kate Middleton kroz godine je postala prava modna ikona te se baš svaki njen stajling prati s velikom pozornošću. No, ono što mnogima lako promakne su njeni beauty trikovi koji su se pokazali itekako bitnim u njenom elegantnom stilu.

Dapače, njena nenametljiva šminka, uvijek blistava frizura i pogođene manikure sjajna su prečica do stiliziranja outfita koji odišu tihim luksuzom, i to bez da potrošite ijedan euro više od planiranog!

U nastavku donosimo beauty trikove uz koje uvijek možete izgledati elegantno i blistavo poput Kate Middleton.

Blistava koža

Za početak, od Kate Middleton smo mogli naučiti kako je za elegantan izgled iznimno bitna lijepa, njegovana koža. Princeza od Walesa navodno se pridržava strogog režima skincare rutine jer dobro zna da suhoj i zapostavljenoj koži spasa nema niti u najboljoj šminki.

Tijekom trudnoće otkrila je da koristi organske prirodne proizvode poput ulja šipka koje trenutno vlaži kože i može izgladiti sitne bore.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: JAMES VEYSEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / I-IMAGES / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Koristite suptilni ruž za usne

Prema kraljevskom protokolu, jarke boje na usnama nisu dobrodošle. Zato je favorit Kate Middleton suptilno sjajilo za usne. Na jednom događaju, fotografirana je kako nanosi Clarinsovo sjajilo u nježnoj nijansi ružičaste.

Općenito, buduća kraljica voli koristiti sjajne formulacije u suptilnim tonovima breskve ili ružičaste za svoje usne - a nerijetko koristi dodatne trikove koji čine da njezine usne izgledaju punije.

Nevidljivi puder

Iako beauty rutina princeze od Walesa nikada nije u potpunosti otkrivena, znamo da osim ulja i krema koristi i mnoštvo make up trikova. Princeza od Walesa uvijek bira stil 'meke kože' koji postiže s prirodnim puderom i bronzerom. Umjesto oštrog konturiranja, posebnom tehnikom suptilno nanosi rumenilo na lice.

Mala promjena frizure

Naravno, i kada je riječ o frizurama i bojama kose - i tu postoji kraljevski protokol. Kate Middleton vjerno ga se drži, ali ipak pokazuje i primjetnu raznolikost u stiliziranju kose.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njene promjene uvijek su suptilne, poput nekoliko svjetlijih pramenova, a jedna od najradikalnijih promjena bile su šiške s kojima je osvanula ove jeseni.

Prirodna šminka za oči

Za razliku od Meghan Markle koja povremeno voli staviti umjetne trepavice, Kate ih baš nikad ne nosi. Radije se oslanja na klasični tuš za oči, maskaru i suptilne nijanse sjenila.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne treba podcijeniti niti obrve, a buduća kraljica naučila nas je da ih nosimo ravne, a ne lepezasto raširene, ako želimo odisati tihim luksuzom.

Bez upečatljivih lakova za nokte

Za kraj, zaboravite na efektne boje lakova za nokte ako želite biti elegantni poput Kate Middleton. Baš poput pokojne kraljice Elizabete II., vjerno se drži njenih tonova, a poseban hit bili su njeni nokti od 'mliječnog stakla' koje je nedavno nosila.

skupocjeni nakit

Kate Middleton elegantan stajling začinila dijamantima princeze Diane

Pogledaj galeriju