OTAC I SIN

Princ William otkrio neodoljivu večernju rutinu; ovako završava dan princa Louisa

22.05.2024 u 12:20

Bionic
Reading

Tijekom vrtne zabave, održane u Buckinghamskoj palači, budući kralj pričao je i o svojim nasljednicima, a otkrio je i zanimljivost vezanu uz obiteljskog miljenika i najmlađeg sina njega i Kate Middleton, neodoljivog princa Louisa

Kako bi nadoknadio propušteno vrijeme kroz dan, kada je njegov raspored prepun obveza, a Louis boravi u školi, princ William svake večeri sa sinom ima rutinu uoči spavanja, koje se ne odriče.

Otkrio je to budući britanski kralj tijekom vrtne zabave koju je sam William, u ime kralja Charlesa III, organizirao u Buckinghamskoj palači.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Naime, tijekom susreta s Rowan Aderyn, koja se pokušava probiti kao spisateljica, dobio je na dar dječju knjigu koju je ona napisala. Knjiga prikazuje dječaka Jacka koji je ostao bez doma, a cijela priča duboko je dirnula princa Williama koji je rekao:

'Ovo je sjajno i tako inspirativno. Pročitat ću ovo Louisu večeras prije spavanja!' Rowan je potom princu Williamu rekla kako je riječ o jednom od tek deset tiskanih primjeraka knjige, stoga je ovo uistinu poseban poklon.

KIŠI USPRKOS

Prva bez Kate Middleton: Princ William ugostio vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači

Pogledaj galeriju

Ovo inače nije prvi put da je princ William otkrio večernje rutine njegove obitelji. Još je 2020., tijekom posjeta Južnom Walesu, pokazao koliko razmišlja o djeci, čak i kada ona nisu u mogućnosti biti s njim i Kate Middleton na putu. Tada je ugledao dijete kako čita dječju slikovnicu Julije Donaldson 'Mjesta ima na metli svima'.

William nije odolio a da ne prokomentira kako upravo tu knjigu, koja je hit među djecom diljem svijeta, čita stalno i svojoj djeci.

sve osim nogometa