nove vijesti

Stigla je nova objava iz Palače: Poznato je kada se vraća Kate Middleton

21.05.2024 u 13:44

Bionic
Reading

Kate Middleton posljednji se put u javnosti pojavila na Božić prošle godine, a onda se povukla zbog bolesti. Princeza koja prolazi tretmane kemoterapije ipak još uvijek sudjeluje u kraljevskim dužnostima, a njezin glavni poslovni cilj je pružiti kvalitetno djetinjstvo mladima

Otkako se o svom odsustvu krajem ožujka oglasila sama Kate Middleton otkrivši da boluje od karcinoma, palača nije previše komentirala njezino zdravstveno stanje odlučno čuvajući njezinu želju za privatnošću. Tek je nekoliko puta princ William umirivao javnost tvrdnjama da je Kate 'dobro', a sada se oglasila i palača komentirajući stanje vojvotkinje od Walesa.

Najnovije izvješće Palače iznijelo je nove podatke o radu zaklade koja se bavi ranim djetinjstvom, ali i nove podatke o Kate Middleton koja je, čak i na bolovanju, uključena u rad.

'Rano djetinjstvo veliki je prioritet za Princezu i stoga je bila u potpunosti ažurirana tijekom razvoja rada Radne skupine i vidjela je izvješće', izjavio je glasnogovornik Kensingtonske palače te dodao: 'Princeza od Walesa bila je pokretačka snaga radne skupine za poslovanje. Ona je ažurirana od početka rada radne skupine i pročitala je izvješće te je o njemu obaviještena.'

  • +2
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Iako uključena u rad koji kao prioritet postavlja dobrobit djece, Kate Middleton još se neće vratiti kraljevskim angažmanima.

'Bili smo doista jasni da joj trebaju prostor i privatnost da se sada oporavi. Vratit će se na posao kada dobije zeleno svjetlo liječnika', stoji u izjavi.