prijateljski odnos

Princ Harry i Barack Obama u dosad najopuštenijem izdanju

18.12.2017 u 11:30

Bionic
Reading

Princ Harry i bivši američki predsjednik Barack Obama znaju se već nekoliko godina, a ne kriju da imaju prijateljski odnos što su demonstrirali i tijekom intervjua koji je 33-godišnji princ za BBC vodio s bivšim američkim predsjednikom

Kensingtonska palača na svom je službenom Instagram profilu objavila djelić specijalnog intervjua između princa Harryja i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame.

Dok se britanski monarh, koji će u svibnju iduće godine uploviti u bračnu luku s glumicom Meghan Markle, našao u voditeljskoj ulozi, popularni političar spremno je odgovarao na postavljena pitanja. 

Već na samom startu Obama i princ Harry pokazali su svoju opuštenu stranu i našalili se. 

'Moram li pričati brže, jer inače govorim jako sporo', upitao je bivši predsjednik na što je Harry odgovorio kako je njegova brzina sasvim uredu.  Nakon toga Obamu je zanimalo treba li britanski naglasak, što je jako nasmijalo sve okupljene u prostoriji, a najviše 33-godišnjeg princa

  • +6
Princ Harry i Barack Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne, ali ako budu prevelike pauze između odgovora morat ću vam uputiti 'pogled', odgovorio je Harry nešto oštrijim tonom, a 56-godišnjaka je zainteresiralo kakav je to izraz lica pa ga je zamolio da mu ga demonstrira.

U šaljivom tonu su vjerujemo nastavili i ostatak razgovora, koji je originalno snimljen u listopadu ove godine tijekom održavanja Invictus igara u Torontu, kada se britanski nasljednik prvi puta u javnosti pojavio sa svojom budućom suprugom. 

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijeli intervju Obame i princa Harryja gledatelji će imati prilike vidjeti 27. prosinca. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: EDDIE KEOGH

Budući da su ovako bliski i prijateljski raspoloženi, nekadašnjeg predsjednika očekuje se u svibnju na kraljevskom vjenčanju godine.