KRIZNO STANJE U LONDONU

Princ Philip bijesan napustio Sandringham, dok William i Harry pokušavaju spasiti svoj odnos, ali i monarhiju, demantirajući novinske napise

13.01.2020 u 13:31

Bionic
Reading

Do izvanrednog kraljevskog sastanka u Sandringhamu ostalo je jako malo, a svi i dalje pokušavaju, na sve načine, spasiti katastrofu koja im prijeti. Baš poput broda koji tone, britansko kraljevstvo našlo se u neslućenim problemima - kraljica pokušava sve ispraviti, njezin suprug, princ Philip, ne krije bijes, a čini se da je i princ Harry uvidio kakvu je pogrešku napravio

Samo nekoliko sati prije službenog početka sastanka najvažnijih članova kraljevske obitelji, koji bi se trebao održati u 14 sati, 98-godišnji princ Philip snimljen je kako bijesan napušta Sandringham.

On sam, baš kao ni Kate Middleton, neće sudjelovati na najavljenom sastanku, no, prije negoli je napustio svoj dom, gdje sa kraljicom živi otkako je službeno otišao u mirovinu, jasno je dao do znanja svojoj supruzi kakvo je njegovo mišljenje o svemu.

Naime, već se pročulo kako je upravo on bio najglasniji u cijeloj obitelji kada su doznali, i to iz medija, odnosno sa službenog Instagram profila princa Harryja i Meghan Markle koje su im namjere, vičući po dvorcu, bijesan i u nevjerici zbog činjenice da je jedan od njegovih unuka odlučio zadati takav udarac monarhiji.

A uoči samog sastanka, očito pokušavajući spasiti što se spasiti da, u prvoj su se zajedničkoj objavi, otkako se lavina zakotrljala, oglasila su se i braća - prinčevi William i Harry, koji su tim putem odlučili demantirati današnje medijske natpise, rekavši kako razdor među njima ne postoji, aludirajući da su ta medijska nagađanja neistinita.

Princ George Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Braća su tako odbacila natpise, osobito one u The Timeu, a koji je pisao kako su Meghan i Harry optužili Williama da se nasilnički ponaša prema njima.

'Unatoč jasnim neigranjima i demantijima, danas se u britanskim medijima pojavila lažna priča u kojoj se nagađa o odnosu vojvode od Sussexa i vojvode od Cambridgea. Za braću koja se toliko brinu o problemima i pitanjima oko mentalnog zdravlja, ovakvi navodi su uvredljivi, ali i potencijalno štetni.'