NJIHOVA STRANA PRIČE

Meghan Markle priznala da je bila naivna i da nije ni slutila što je čeka, a princ Harry progovorio o zategnutim odnosima s bratom

21.10.2019 u 10:03

Bionic
Reading

U ekskluzivno objavljenom dokumentarcu ITV televizije 'Harry & Meghan: An African Journey' (Harry & Meghan: Afričko putovanje) koji je premijerno prikazan protekle nedjelje, princ Harry dotaknuo se svog odnosa s bratom, princom Williamom i mnoge zatekao izjavama dok je Meghan Markle izjavila da nije ni slutila što je čeka

Nakon što je britanska palača nebrojeno puta odbacila navode o razdoru i razmiricama između kraljevske braće, otvoreni pristup i razgovor o ovoj osjetljivoj temi od strane princa Harryja mnoge je iznenadio.

Vojvoda od Sussexa u sklopu novog dokumentarca 'Harry & Meghan: An African Journey' koji je u nedjelju premijerno prikazan na ITV televiziji, a sniman za vrijeme afričke turneje prije mjesec dana, otvoreno je odgovarao na sva postavljena pitanja. Dotaknuo se tako i spornog odnosa s bratom Williamom i naglasio da neke stvari koje su se spominjale po medijima nisu istinite.

'Neizbježno je doživjeti sukobe kada ste dio ove uloge, ove obitelji i kada se nalazite pod pritiskom javnosti. Ali mi smo braća i uvijek ćemo biti. Trenutačno svaki od nas ima drugačiji put, ali ja ću uvijek biti tu za njega, kao što znam da će on biti za mene', govorio je 35-godišnjak.

  • +7
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / Mega Agency / Profimedia

Potom je potvrdio da se s bratom ne viđa toliko često kao nekada te obrazložio.

'Ne viđamo se toliko često kao što smo prije navikli, ali to je zbog novih obveza. Jako smo zauzeti, ali ja ga neizmjerno volim i zato moram naglasiti da je većina stvari napuhana u medijima. Sva braća imaju svoje dobre i loše dane.'

Posljednjih godinu dana svjetski su mediji naveliko izvještavali o sukobu dvojice braće i njihovih supruga, Kate Middleton i Meghan Markle. Govorilo se da su upravo one glavni razlog nesuglasica. Napise su potaknuli poslovni i privatni potezi, razdvajanje poslovnih pravaca dvije mlade obitelji, ali i fizičko razdvajanje.

Naime, princ Harry i Meghan Markle preselili su iz Kensingtonske palače u palaču na posjedu dvoraca Windsor. Podsjetimo, Harry je jednom prilikom prošle godine u svom obraćanju javnosti naglasio da je do svih trzavica došlo isključivo zbog njega i brata, a ne njihovih supruga.

U dugoiščekivanom dokumentarcu pojavila se i vojvotkinja Meghan Markle koja je po prvi puta dobila priliku reći svoju stranu priče.

Progovara o tome kako se nosila s pritiskom medija i javnosti nakon što je postala Harryjeva supruga te nakon što je po prvi put postala majka.

'Iznimno je teško i mislim da nitko izvan ovoga svijeta ne može ni shvatiti s čime se sve treba nositi. Nisam ni slutila što me čeka. Kada sam prvi puta Harryja predstavila svojim prijateljima u Americi, svi su bili oduševljeni, bili su sretni jer sam ja sretna. S druge strane prijatelji u Britaniji također su bili sretni, ali upozorili su me da ne ulazim u brak jer će mi tabloidi uništiti život. Bila sam naivna', rekla je između ostalog lijepa vojvotkinja.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: ITN / Ferrari / Profimedia

Požalila se i kako nije mislila da će njezin novi život u kraljevstvu biti toliko kompliciran.

'Nisam mislila da će biti lako, ali očekivala sam fer igru. Rekla sam H. - tako ga zovem - da nije dovoljno samo preživljavati, da to nije poanta našeg života. Trebali bismo istinski biti sretni', kazala je u nastavku emotivna Meghan koja je tijekom cijelog razgovora jedva susprezala suze.

Naglasila je kako se zaista trudila usvojiti britanske standarde ponašanja, no zaključila kako ju je upravo to dokrajčili i kako više ne može šutjeti i praviti se da je neistiniti napisi ne diraju.

  • +23
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Pool / I-Images / Zuma Press / Profimedia

Na temu zategnutih odnosa s bratom, princ Harry kazao je i kako je od majke naučio kako poštovati sve ljude, kako ostati čovjek unatoč visokoj tituli koju nosi.

'Moja majka naučila me vrijednostima koje uvijek primjenjujem, i uvijek ću ih se truditi držati, bez obzira na to što posao i život od vas napravi. Mislim da obitelj treba biti na prvom mjestu i zato sada nastojim zaštititi svoju. I zbog svega što je prošla moja majka, svaki dan mi je to na pameti, nisam zbog toga paranoičan već se trudim da se prošlost ne ponovi. Da je netko drugi na mom mjestu, vjerujem da bi radio jednako, bez obzira bio on suprug, otac ili niti jedno od toga.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: ITV

Par je otkrio da će nakom sredine studenog uzeti prijeko potreban odmor, i to u trajanju od šest tjedana.