NE SVIĐA MU SE

Princ Charles otkrio što misli o seriji 'Kruna': 'Nisam ni blizu onoga kako su me prikazali na Netflixu'

16.08.2022 u 18:25

Bionic
Reading

Netflixova hit serija prikazuje se već četiri sezone kroz koje je princ Charles prikazan kao vrlo povučen, miran i izuzetno nesiguran nasljednik. Drugim riječima sve je ono što se od vladara monarhije ne očekuje. Mišljenje o seriji sin kraljice Elizabete II. uspješno je držao za sebe, sve do sada

Upućeni tvrde da dobar dio britanske kraljevske obitelji prati najpoznatiju seriju koja prikazuje njihov život i vladavinu. Netflixova 'Kruna' koja se kroz četiri sezone prikazivala na popularnom streaming servisu pobrala je dobre kritike struke, a obožava ju i publika.

Trenutno se snima šesta sezona, a peta bi uskoro trebala početi s prikazivanjem na malim ekranima. Vjeruje se da seriju prati i sama kraljica Elizabeta, a vojvotkinja Camilla jednom je prilikom potvrdila da je upućena u radnju, baš onda kada se fotografirala s glumicom koja ju je u seriji utjelovila.

  • +5
Princ Charles Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Milligan/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

No, izgleda da seriju budno prati i princ Chales koji svojim prikazom nije najsretniji. Tijekom svog boravka u Škotskoj, kada je poslovno stigao na otvorenje parlamenta, princ Charles šalom je otvorio govor.

Kazao je: 'Pozrav svima, želim vam reći da nisam ni blizu onoga kako su me prikazali na Netflixu'. Svojim je stavom odmah privukao pažnju okupljenih, a njegove su riječi brzo našle put i do svih medija u zemlji. Iz palače su tek kratko rekli da nemaju praksu komentirati privatne razgovore princa Charlesa, a on sam također se nije oglasio na upite.

Podsjetimo, u seriji je princ Charles od rane mladosti pa sve do svog problematičnog braka s Dianom, prikazan kao vrlo zahtjevan, povučen, miran i nesiguran nasljednik bez smisla za humor. Prepoznali su to vrlo brzo i njegovi roditelji princ Philip i kraljica Elizabeta koji su ga strogim odgojem pokušali pripremiti za ulogu koja ga očekuje nakon smrti kraljice.

Pohađao je stroge internate u kojima se teško snalazio, naginjao je umjetnosti i vrtlarstvu, a potom mu se obitelj uplela i u odabir mlade. Iako zaljubljen u Camillu Parker Bowels, princ Charles na koncu je oženio vrlo mladu Dianu s kojom nikada nije pronašao zajednički jezik. Interese i strasti uvijek je dijelio s neprežaljenom Camillom, za koju se oženio osam godina nakon smrti svoje bivše supruge Diane, princeze od Walesa.

  • +4
Serija 'Kruna' Izvor: Profimedia / Autor: JASPERIMAGE / Alamy / Alamy / Profimedia