u ovome je tajna

Bliži se vjenčanje: Prelijepa Hrvatica ovime je osvojila princa Bruneja

05.01.2024 u 23:30

Bionic
Reading

Princ Mateen otkrio je da je oduvijek sanjao o ženi koja je jednostavna, prirodna i iskrena, a sada će oženiti ljepoticu hrvatskih korijena

Anisha Isa-Kalebic Rosnah ljepotica je hrvatskih korijena pred kojom je devetodnevno vjenčanje za brunejskog princa Mateena. Nekoć najpoželjniji neženja jugoistočne Azije nakon dugo godina traženja 'one prave' u njoj je našao baš sve što je ikada želio.

Dapače, princ Mateen čak je jednom prilikom detaljno opisao kakva želi da bude njegova buduća supruga, a prema svemu sudeći, takva je upravo ova lijepa poduzetnica hrvatskog podrijetla.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Kada bih morao birati kakva će biti moja buduća supruga, izabrao bih nekoga tko je iskren i prirodan. Nekoga tko je vrlo jednostavan, to mi je sviđa', rekao je brunejski princ Mateen.

Mateen je, inače, peti u redu za tron i deseto dijete kontroverznog sultana Hassanala Bolkiaha. Anishu je upoznao preko zajedničkih prijatelja, znajući da je iz cijenjene obitelji i unuka Pehina Datuka Hajija Ise koji je služio na dvoru njegova oca.

  • +3
Brunejski princ Mateen Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Ovaj pomalo neuobičajen princ redovito iznenađuje pratitelje na društvenim mrežama svojim kontroverznim fotografijama na jahtama, balkonima vila i u društvu divljih životinja - koje strastveno skuplja. Posebice tigrove. Ipak, sebe opisuje kao jednostavnog.

'Ja sam jednostavan tip. Volim se opustiti kada se ne bavim sportom ili obavljam svoje dužnosti. Volim svoje slobodno vrijeme i volim ga provoditi s bliskim prijateljima odmarajući se i gledajući filmove. Ponekad sam čudan, ali na dobar način', rekao je za GQ Thailand.

Svadbeno slavlje trajat će devet dana (od 7. do 16. siječnja), a ocrtavat će tradicionalno kraljevsko vjenčanje Bruneja. Osim toga, cjelotjedna svadba također će uključivati ​​glazbene nastupe i banket s međunarodnim gostima, među kojima bi prema nagađanjima trebala biti i Kate Middleton.

PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton jednim je dirljivim detaljem odala počast nikad prežaljenoj Lady Di

Pogledaj galeriju