bliži se vjenčanje

Prelijepa Hrvatica postaje brunejska princeza: Sve je očarala u chic kombinaciji

02.01.2024 u 13:45

Bionic
Reading

Anisha Isa-Kalebic Roshan 7. siječnja udaje se za brunejskog princa Mateena, a na njihovoj novogodišnjoj čestitci pozirala je u elegantnom Diorovom odijelu koje je privuklo veliku pozornost

Lijepa brineta hrvatskih korijena Anisha Isa-Kalebic Roshan pobudila je veliko zanimanje javnosti s približavanjem spektakularnog vjenčanja u kojem će tijekom desetodnevne ceremonija, s početkom 7. siječnja, postati brunejska princeza.

Ova uspješna poduzetnica već je dugo u fokusu lokalnih medija jer je riječ o ženi koja je uspjela osvojiti srce 'najpoželjnijeg neženje' jugoistočne Azije, princa Mateena.

Stilski zaokret Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr/Profimedia

Osim toga, redovito privlači pozornost svojim elegantnim modnim kombinacijama koje odišu tihim luksuzom i besprijekornim stilom.

Tako se u fokusu javnosti našla i prije dva dana kada je pozirala s princem Mateenom na fotografiji povodom ulaska u novu godinu. Pozirajući na balkonu, nosila je chic prljavo bijeli vuneni sako s potpisom Christiana Diora te elegantne široke hlače istog brenda.

No, još više od ovog spoja luksuznih komada, pozornost je plijenio njen raskošan nakit - biserne naušnice sa simbolima cvijeća, pripadajuća narukvica te grandiozni dijamantni zaručnički prsten.

  • +3
Brunejski princ Mateen Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Da joj je minimalistički stil omiljen potvrđuju i njene fotografije na društvenim mrežama na kojima redovito pozira u elegantnim crnim haljinama ili luksuznim kombinezonima.

O misterioznoj ljepotici zna se iznimno malo - tek to da je studirala na Sveučilištu u Bathu te da je vlasnica uspješnog modnog brenda Silk Collective i turističke agencije. Svog budućeg supruga upoznala je preko prijatelja, a inače je iz ugledne brunejske obitelji te hrvatskih korijena.