ZATIŠJE PRED BURU ILI?

Princ Albert tvrdi: Princeza Charlene napokon je spremna vratiti se kući

03.09.2021 u 10:46

Bionic
Reading

Ako je vjerovati po najnovijim vijestima s monegaškog dvora, princeza Charlene napokon je spremna vratiti se u kneževinu, gdje je s nestrpljenjem očekuju šestogodišnji blizanci, princeza Gabrielle i princ Jacques, kao i suprug, princ Albert

Kako je otkrio princ Albert za magazin People, njegova supruga, princeza Charlene, ne može dočekati da se vrati kući i ponovno bude na okupu sa svojom obitelji. U svom prvom intervjuu, otkako se s blizancima vratio iz posjeta supruzi koja se posljednjih mjeseci nalazi u Južnoj Africi, 63-godišnji monegaški vladar otkrio je i njezino trenutno zdravstveno stanje, ali i opleo po medijskim napisima koji su pisali kako su problemi u braku, a ne zdravstveni problemi, bili razlog njezinog izbivanja iz Monaca.

Princeza je u Južnoj Africi od sredine svibnja i to zbog niza komplikacija nakon upale uha, grla i nosa, a potom i loše obavljene operacije s kojom su pokušali popraviti stanje. Nakon svega, 43-godišnja Charlene je 'pokupila' i infekciju, pa se sve dodatno zakompliciralo.

'Spremna je vraitti se kući', rekao je ekskluzivno People magazinu Albert i dodao kako točan datum njezinog povratka ovisi o odluci liječnika, a ako će biti sve kako se očekuje, kući bi mogla stići već do kraja ovog mjeseca.

'Znam da je ona govorila da će vjerojatno to biti krajem listopada, no to je izjavila prije negoli je obavila nove pretrage. Uvjeren sam da možemo skratiti to vrijeme čekanja i dolaska', rekao je Albert pa dodao: 'Ona je spremna. Šali se da će, ako treba, brodom krenuti za Europu.'