PRINCEZA CHARLENE I PRINC ALBERT

Panika na monegaškom dvoru: Hoće li javnost napokon doznati pravu istinu o braku najnesretnije europske princeze?

31.08.2021 u 11:37

Bionic
Reading

Princeza Charlene u Monacu nije viđena još od ožujka ove godine, nakon što je otišla u rodnu Južnu Afriku, odakle se, navodno, ne može vratiti zbog teške upale uha, zbog koje je čak podvrgnuta operacijama. U Monaco nije stigla ni povodom 10. godišnjice braka, a suprug i blizanci posjetili su je tek dva puta

Princ Albert od Monaca morat će donijeti tešku odluku i s javnosti napokon podijeliti pravu istinu o svom braku, jer se ne prestaje ponavljati jedno te isto pitanje - je li njegovom braku s princezom Charlene došao kraj, što se moglo naslutiti njezinim nepojavljivanjima na službenim događanjima. Tomu u prilog ide njezino izbivanje s proslave 10. godišnjice njihovog braka, povodom čega je Charlene iz Južne Afrike, kako bi stišala glasine, objavila privatni video kojim je obilježila okruglu obljetnicu.

43-godišnja princeza Charlene, koju mnogi nazivaju i najnesretnijom europskom princezom, u Monacu nije bila od ožujka, kada je otputovala u rodnu Južnu Afriku, prvo radi pogreba dragog prijatelja, a potom i zbog obaveza prema udrugama čija je predsjednica, a koje pokušavaju zaštititi divlje životinje.

Njezin odlazak poklopio se s novim naklapanjima kako 63-godišnji Albert ima još jedno izvanbračno dijete, rođeno u vrijeme u kojem je sa Charlene već planirao vjenčanje. Iako je bila upoznata s dvoje starije izvanbračne djece, saznanje o novom dokazivanju očinstva očito joj se nije nimalo svidjelo.

Majka šestogodišnjih blizanaca, princeze Gabrielle i princa Jacquesa, zbog toga se povukla iz javnosti, a službeno priopćenje palače o razlozima njezina ostanka u Južnoj Africi ustvrdilo je da se princeza bori s teškim upalama uha, nosa i grla, zbog čega se čak morala podvrgnuti operaciji i nije u mogućnosti putovati avionom.

Kako bi utišao glasine o krahu braka, princ Albert je s djecom hitno otputovao u Južnu Afriku i tamo snimio pregršt zajedničkih fotografija, koje su potom objavljene na Instagramu, no čuveni tjednik Madame Figaro otišao je korak dalje pa su ustvrdili kako je tuga na licu princeze Charlene prevelika da bi fotografijama uvjerili javnost da je s njihovim brakom sve u redu.

Dapače, šuška se da je Charlene već započela potragu za savršenim novim domom i to u - Johannesburgu. No koliko će zapravo još moći održavati ovaj privid braka i skrivati se iza zdravstvenih tegoba? Je li briga za očuvanjem nosoroga važnija od brige za šestogodišnje blizance? To su samo neka od pitanja koja se neprestano ponavljaju.

Sve to ide u prilog tezi kako je brak para koji se upoznao 2000. godine, a koji je ozakonjen spektakularnim vjenčanjem u srpnju 2011., zapravo bio dogovoren.

Kako je ustvrdio i povjesničar i autor knjige The Finest Hours of the Grimaldis and Monaco’ Phillippe Delorme, Albert je tražio ženu koja će nalikovati njegovoj voljenoj i nikada prežaljenoj majci Grace Kelly, a Charlene je ‘pala’ upravo na mogućnost da će ona biti njezina nasljednica.