JACQUES I GABRIELLA

Za djecu princeze Charlene i princa Alberta ova školska godina donosi velike promjene

13.09.2023 u 18:18

Bionic
Reading

U drugom tjednu rujna u školske su se klupe vratili i princ Jacques i princeza Gabriella, a tim povodom na službenom Facebook profilu objavljena je fotografija na kojoj osmogodišnji blizanci poziraju s roditeljima prvog dana škole

Odjeveni u službenu uniformu, identične polo majice u žarko crvenoj boji s logom škole na lijevoj strani i sa ruksacima punim knjiga na leđima, osmogodišnji princ Jacques i njegova sestra blizanka, princeza Gabriella, pozirali su s ponosnim roditeljima na prvi dan škole.

Ovo sada postaje tradicija da se na službenom profillu monegaškog vladara objavljuje fotografija blizanaca povodom još jedne školske godine, koja će za osmogodišnjake od ove godine biti itekako izazovna.

Kako je rekla princeza Charlene u intervjuu za Monaco-Matin, Jacques i Gabriella bili su jako uzbuđeni što će ponovno vidjeti i igrati se s prijateljima koje nisu vidjeli tijekom dugih, ljetnih praznika.

No, ova godina za njih donosi i jednu novost. Kako je otkrila princeza Charlene, od ove godine brat i sestra više neće pohađati isti razred.

u Marseilleu

Zajednički izlazak monegaške kraljevske obitelji koji ima veliko značenje za Charlene

Pogledaj galeriju

'Ovo je veliki korak za njih, a meni se čini da je tako i bolje. Upravo zbog toga su, kao i svako drugo dijete na prvi dan škole, imali su razna očekivanja, ali i pitanja oko razrednih kolega, učitelja, što će odjenuti prvi dan škole.'

Inače, prije početka škole blizanci su s roditeljima posjetili i tradicionalni monegaški piknik koji se svake godine održava, a ove im se godine pridružila i njihova sestrična, Charlotte Casiraghi sa suprugom Dimitrijem Rassamom i sinovima Balthazarom Rassamom i Raphaëlom Elmalehom.