LANA JURČEVIĆ

'Prije bih imala malu ili nikakvu zaradu nego živjela s činjenicom da sam ljudima nešto podvalila'

01.08.2019 u 15:17

Bionic
Reading

Već je dobro poznato da ima odlične glasovne, no manje je poznato i da ima poduzetničke sposobnosti. Uz 15 godina blistave glazbene karijere, Lana Jurčević je i vlasnica dvije tvrtke od kojih je jedna kozmetički brend koji se prodaje u devet europskih zemalja preko web tregovine te u 110 trgovina u Hrvatskoj

'Sve počinje u mojoj kuhinji, koliko smiješno zvučalo, ali to su samo ideje, kasnije to prelazi u ozbiljniju analizu i razvoj pod stručnim vodstvom. Bolje da ne vidite moj stan pun šećera, ulja, ambalaže, pigmenata pa 50 bočica mirisa na sve strane, vlada pravi kaos. Ljudi misle: Ah pjevačica, što ona zna o ičemu osim o pozornici', ispričala je Lana Jurčević za Jutarnji list. Dodaje kako svatko tko je malo bolje poznaje, zna da ima puno interesa i da voli 'gurati' nos u razne teme.

Među njezinim proizvodima koji su oduševili žene u Hrvatskoj i regiji su brončani maslac za kožu, krema za sunčanje, šećerni piling, hidatantna sjajna vodica i mlijeko za tijelo. Prozivode koriste brojne domaće poznate dame.

'Nisam isticala svoje poslovne odluke i poteze jer mi je to pod normalno. Povukla sam gen mame i tate, koji su cijeli život snalažljivi i uvijek su nešto stvarali, imali uspone i padove, ali uvijek se dizali. Rano sam imla potrebu osamostaliti se, imati nešto svoje, ne ovisiti o nikome, pratiti svoje snove i biti uporna u svemu, no jako se dobro sjećam prošlog ljeta. Sjećam se da je 'Ludo ljeto' već debelo postalo jedna od najvrćenijih pjesama, da sam u kombiju s bendom bila svaki treći dan, da smo nastupali kao ludi i da je to ljeto bila moja prekretnica u toliko stvari', prisjetila se Lana.

View this post on Instagram

To se moja duša smije 🥰

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Najavila je da do kraja godine izlazi s novim proizvodima i širi ponudu. Svi njezini proizvodi rade se u Hrvatskoj, 90 posto su prirodni, ručno su izrađeni, a proizvodi ih zagrebačka tvornica s kojom surađuje. Ambalažu i određene sirovine uvozi iz Španjolske, Velike Britanije i Amerike.

'Ja ću prije imati malu i nikakvu zaradu ako treba, nego živjeti s činjenicom da sam ljudima nešto podvalila. Naši sastojci su maksimalno kvalitetni, prirodni i tako će oi ostati, poručial je pjevačica.

  • +9
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic