LOŠ DAN

Prijatelj Renati Sopek poručio: 'Izvrsno izgledaš, ali fali osmijeh'

03.02.2018 u 09:16

Bionic
Reading

Voditeljica i instruktorica fitnesa Renata Sopek na Facebooku je objavila staru fotografiju za koju se, kako je otkrila prijateljima, više ni ne sjeća zašto je nastala. Pokupila je brojne lajkove, ali i neizbježni komentar da bi bilo bolje da se nasmijala

'Više se ne sjećam zašto je ova fotka nastala, ali današnji dan me nekako podsjeća na nju', napisala je Renata Sopek uz staru fotografiju sa snimanja s Viktorom Dragom.

'Vidi, vidi, i Renči ozbiljna', komentirao je jedan prijatelj, a drugi je dodao kako izvsno izgleda, ali da nedostaje osmijeh.

'Ako fotka korespondira s trenutnim stanjem duha, iskreno mi je žao zbog toga. Vjeruj mi, bit će brzo drugačije', poručio je Renati prijatelj. 

  • +21
Sva lica Renate Sopek Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Voditeljica i instruktorica fitnesa nedavno je sudjelovala u kampanji 'Pet in my Bed' za udomljavanje napuštenih životinja. Uz niz poznatih, poput Judite Franković, Jelene Veljače, Tatjane Jurić, Ivana Šarića, Luke Nižetića, fotografirala se u krevetu uz psa koji traži novi dom. I te je fotografije potpisao Viktor Drago.