toplo i trendi

Poznate Hrvatice poludjele za ovim hit komadom pletiva

30.12.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Predimenzionirani džemperi ove su sezone apsolutni modni hit pa ih se može pronaći u gotovo svim bojama, dimenzijama i brendovima. No, trendi Hrvaticama čini se jedan je džemper posebno zapeo za oko pa su mnoge poznate dame pokazale gotovo identičan modni ukus

Topli džemperi savršen su odjevni komad u ovo hladno vrijeme, a još ako ga krase nikad popularnije prugice onda je to dobitna kombinacija. To znaju i mnoge trendi Hrvatice koje su ovih dana pokazale koji ih je hit komad iz poznatog high street brenda apsolutno zaludio.

Dugi pulover sa šarenim prugicama prvo smo mogli vidjeti na našoj televizijskoj voditeljici Neveni Rendeli koja ga je odjenula za Badnjak u gradu, noseći preko njega tamnoplavi kaput. Šarene prugice sjajno se uklapaju sa zagasitim bojama koje prevladavaju u zimskoj garderobi, a to je prepoznala i lijepa Nevena.

Nekoliko dana kasnije isti je džemper nosila i bivša manekenka Iva Leko koja svojom pojavom nigdje ne prolazi nezamijećeno.

🍭🎠

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Lijepa Iva kombinirala ga je s tamnozelenom baršunastom torbicom, a njezin je izraz lica pokazao koliko je ovaj trendi komad pletiva zaista topao i ugodan.

  • +23
Iva Leko Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Istom komadu nije odoljela ni radijska voditeljica Ivana Mišerić, koja ga je iskombinirala s nešto svjetlijom varijantom kaputa što se isto pokazalo sjajnim odabirom.

Daj ne moj me sad.....No ajde dobro. 🤦‍♀️🤷‍♀️

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Da ovaj pulover zaista pristaje svima potvrdila je nekadašnja manekenka Nina Morić koja ga je također uklopila u svoj ovosezonski stajling.

Atraktivna Nina koja već godinama živi u Italiji, debeli džemper uklopila je u nešto hrabriju kombinaciju. Bijele hlače, rozi pastelni kaputić, zlatnu torbu i crne čizme dodatno je naglasila šarenilom boja koje prevladava na ovom hit Zarinom komadu.