STVORENA ZA OPUŠTANJE

'Pričaj mi o ljubavi' - romantična drama u koju biste se vrlo lako mogli zaljubiti

01.12.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Pričaj mi o ljubavi zabavna, klasična i neporecivo simpatična romantična drama kao stvorena za nesumnjivo i više nego zasluženo opuštanje

Zgodni protagonisti, zanimljiva premisa i razigrana atmosfera - sve to pronaći ćete u Pričaj mi o ljubavi (Mr. Write), romantičnoj drami iz 2016. godine nastaloj pod budnim okom američkog redatelja Ricka Bote (Ljeto tajni, Nasmiješeni ubojica, Voli me), filmu koji bi - naravno, pod uvjetom da ste se zaželjeli malo opuštanja - mogao biti upravo ono što ste tražili!

Kad život počne nalikovati na ljubavni roman

Michael Rotchild (Corey Sevier, Besmrtnici, Ljubav u prijevodu) proslavljeni je pisac ni manje ni više nego romantičnih romana kojem se, pomalo ironično, ne piše baš najbolje.

Naime, vodstvo Lovespring Pressa, Michaelove izdavačke kuće, a koje u dotičnome vidi umišljeno i neodgovorno škrabalo čiji su najbolji dani daleko iza njega, prije nego li talentiranog romanopisca kojeg čeka još blistavija budućnost, upravo mu se sprema dati košaricu.

No, srećom po Michaela tu na scenu stupa nadobudna (također i zaručena) mlađa urednica Dori (Charlotte Sullivan) koja će spremno stati u obranu jednog od svojih omiljenih autora, a koji će joj zauzvrat već prilikom njihova prvog susreta krajnje nonšalantno razbiti sve iluzije koje je gajila prema njemu.

Dobivši rok od svega tridesetak dana da dovrše Michaelov najnoviji roman ako ne žele vratiti predujam, odnosno izgubiti radno mjesto, naš će se dinamični duo hrabro uhvatiti u koštac ne samo s vremenom, već i s onom najgorom od svih boljki koje mogu zadesiti nekog pisca - zastrašujućom kreativnom blokadom u kojoj se Michael nalazi već dobrih godinu dana.

Naravno, ovako velik i smion pothvat također podrazumijeva i sate i sate napornog rada, odnosno sate i sate zajednički provedenog vremena, a samo nebo zna u kakve ih sve neistražene predjele to može odvesti...

Zapravo, osim neba odgovor na ovo pitanje možete saznati i vi i to putem vašeg vjernog streaming servisa Pickbox NOW na kojem je Pričaj mi o ljubavi trenutačno dostupan!