ZABAVA MOŽE POČETI

Filmske večeri s prijateljicama bit će nezaboravne uz ove romantične komedije

26.11.2022 u 18:52

Bionic
Reading

Pickbox NOW donosi maraton šarmantnih filmova uz koje ćete se neopisivo zabaviti.

Romantična komedija je savršeni dodatak druženju s najboljim prijateljicama. Okupite društvo, priredite omiljeni snack i upalite romantičnu komediju na Pickbox NOW streaming servisu koji nudi bogati katalog komedija – i najbolja večer može početi! Kako bismo vam olakšali odabir, pripremili smo četiri filmske romantične i duhovite preporuke uz koje ćete se garantirano dobro provesti.

Neka druga ljubav (The Next Best Thing)

Abbie (Madonna) i Robert (Rupert Everett) su najbolji prijatelji i imaju mnogo toga zajedničkog. Po svim zajedničkim karakteristikama, bili bi idealni partneri - no stvari nisu tako jednostavne. Nakon razgovara o nesreći u ljubavi, nekoliko čašica viška i jedne zabavne noći, Abbie otkrije da iščekuje dijete s Robertom. Odluče ga zadržati i zajedno odgojiti. Što će uslijediti u nadolazećim godinama kad se Abbie zaljubi drugog muškarca?

Bio jednom jedan susret (Once Upon a Date)

Scenaristica Tiffany (Katrina Bowden) radi u kazalištu za djecu i traži savršenog glumca za ulogu princa u svojoj novoj predstavi. Kad upozna Josha (Dean Geyer), odmah zna da bi bio idealan kandidat. Na prvu se predstavlja kao pisac, ali je zapravo građevinar koji želi kupiti i srušiti njezino obiteljsko kazalište, a isto je već dugi niz godina u financijskim problemima. Nakon nekog vremena Josh se zaljubi u Tiffany i odluči otkazati kupnju kazališta. Novi problemi nastupit će kad se pojavi Joshev otac i otkrije njegovu mračnu tajnu..

Za ljubav ili lovu (For Love or Money: An Unromantic Comedy)

Mark (Robert Kazinsky) će uskoro postati milijunaš, a ovu tajnu krije od svih osoba u svojem životom. Nedugo nakon toga, spletom okolnosti obnavlja prijateljstvo s Connie (Samantha Barks), djevojkom koju voli od srednje škole, te ubrzo sklope brak. Slučajno saznaje da se oženila za njega samo zbog novca i na pamet mu pada upitan pothvat - ispitat će koliko je Connie daleko spremna ići kako bi došla do novca.

Novi status (Status Update)

Tinejdžer Kyle Moore (Ross Lynch) ne može se uklopiti u novo naselje i do ušiju je zaljubljen u jednu djevojku iz svoje srednje škole. Kako bi se uklopio i impresionirao novu simpatiju, odlučuje preuzeti čudnovatu aplikaciju na mobitelu – ona koja ispunjava želje putem objava na društvenim mrežama. Objave će izmaknuti kontroli i Kyle će morati štošta učiniti kako ne bi izgubio sve prave prijatelje.