nesuđena ljubav Carrie Bradshaw

Prepoznajete li ovog zavodnika iz kultne serije 'Seks i grad'?

John Corbett

John Corbett

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Faca, Steve, Jake, Harry, Seth, Jack, Jeremy - samo su neki od zgodnih muškaraca koji su prodefilirali ulicom Carrie Brashaw na Upper East Sideu New Yorka, kroz omiljeni televizijski serijal 'Seks i grad'. Imali su svojstva 'one night standa', kratkog ljubavnog zanosa, razočarenja, muškaraca koji su podijelili gledatelje. Jedan od najšarmantnijih i najpozitivnijih od njih svakako je po mnogima bio Aidan, kojeg je glumio John Corbett

Gledateljima nikada nije dosta ljubavnih avantura Carrie, Samanthe, Mirande i Charlotte, pa ih i u repriznim terminima gledaju kao da im je prvi put.

Tijekom šest godina, koliko je serija trajala, četiri žene s Manhattana su imale velik broj uspješnih i onih manje uspješnih veza. Većina ih nije trajala duže od jednog dana, ali one su bile važne za razvoj likova te njihovo shvaćanje ljubavi i života.

Omiljeno televizijsko lice Carrie Bradshaw kroz mnoge je sezone prošla kroz različite ljubavi, s onim sretnim i manje sretnim završecima. Jedno od lica koje je mnogima ostalo u sjećanju po simpatičnosti bio je Aidan Shaw, s kojim je Carrie u seriji ostvarila jedan od ozbiljnijih odnosa. U jednoj od sezona imali su dugu vezu, a s Aidanom se Carrie planirala i useliti u zajednički stan. Bivši par ponovno se susreo u prvom filmu 'Seks i grad', kada su oboje već bili u braku.

Samozatajnog glumca Johna Corbertta gledatelji su najprije upoznali u kultnoj seriji ‘Život na sjeveru’, zatim gledali u planetarno poznatom serijalu 'Seks i grad' te filmu 'Moje grčko vjenčanje'.

  • +13
  • +10

Kako se Sarah Jessica Parker mijenjala kroz godine

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Danas 56-godišnji glumac svira gitaru i glasovir, a po za­nimanju je frizer koji nikad nije radio ono za što je išao u školu.

Nakon serije 'Seks i grad' ostvario je nekoliko zapaženih filmskih uloga, čime se odmaknuo od televizijskih angažmana. Pojavio se i u filmovima 'The Boy Next Door' i 'Sve za Helen'.

John Corbett s partnericom Bo Derek

John Corbett s partnericom Bo Derek

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je u stabilnoj vezi s glumicom, seks ikonom osamdesetih Bo Derek od 2002. godine, šarmantni John Corbett ne pomišlja na vjenčanje u crkvi ili kod matičara. Upravo suprotno, smatra da je tajna dobre veze – nikako ne uploviti u bračnu luku!

'Tajna uspjeha je u uživanju u vremenu koje provodite zajedno', tvrdi glumac.

Bo Derek je pak do 1998. godine bila u braku s Johnom Derekom.

  • +2

John Corbett

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!