PRVI IZBOR

Nećete vjerovati tko je trebao glumiti Facu u seriji 'Seks i grad'

15.03.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Ljubiteljice poznate serije 'Sex i grad' šokirat će činjenica da Faca zapravo nije trebao biti šarmantni Chris Noth,  jedan od najprepoznatljivijih likova planetarno popularne serije

Nedavno je otkriveno kako Chris Noth nije bio prvi izbor za lik Face u HBO seriji 'Sex i grad', koja je kasnije dobila i svoja dva filmska nastavka. Naime, Darren Star, kreator serije koja je zaludila svijet, potvrdio je da je razmišljao o drugom glumcu za ovaj lik. Njegov prvi odabir zapravo je bio Alec Baldwin.

'Stvarno ne pratim 'Zakon i red', ali kada sam se sastao s Chrisom Nothom odmah sam pomislio da bi on bio savršen za ovaj lik. Sjećam se njegovih prvih čitanja scenarija i koliko je dobar bio. Ne želim reći da je Chris stvarno Faca ali on je ovoj ulozi donio mnogo vlastite osobnosti', otkrio je redatelj, a s time se zasigurno slažu i milijuni gledatelja.

Osim velikog zavodnika Face još je jedan glumac skoro ostao bez svog angažmana u seriji. John Corbett koji inače u seriji igra dečka glavne junakinje Carrie Bradshaw, bio je drugi redateljev izbor. Istinski ljubitelji serije sjetit će se da je Aidan Shaw, najveći  Facin konkurent u osvajanju srca Carrie Bradshaw. Prvi izbor za ovu ulogu bio je glumac Aidan Quinn no on u  tom trenutku nije bio  slobodan pa je izbor pao na Johna.

Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Youtube

Kada se prisjetimo da je i Sarah Jessica Parker zamalo na početku napustila seriju, može se samo nagađati bi li ova popularna priča o gradskoj svakodnevici četiri prijateljice iz New Yorka postigla ovakav uspjeh.