tko je nasljednik

Žene diljem svijeta tuguju: Faca se zauvijek oprašta od kultne serije

25.07.2017 u 10:09

Bionic
Reading

'Seks i grad', kultnu seriju koja je zaludjela svijet, mnogi su ponajprije pratili zbog ljubavnih zapleta i raspleta između Carrie i Face, no iako nije bio savršen muškarac, mnoge je žene osvojio svojim šarmom, a sada nam je otkrio da ne razumije što su žene vidjele u tom liku i kako on gleda na ponovno utjelovljenje ove legendarne uloge

U nedavnom razgovoru za Us Weekly, Chris Noth, poznatiji pod nadimkom Faca, koji mu mnogi i danas dodjeljuju zbog uloge života koju je odigrao i koja ga je učinila svjetski popularnim, otkrio je da je serija 'Seks i grad' iza njega i kako nema potrebe za ponovnim otvaranjem tog poglavlja iz prošlosti.

'Osjećam se da smo ispričali cijelu priču. Ne mislim da je ostalo išta više što mogu pokazati u toj priči. Vrijeme je da pričam neke nove priče', rekao je tada.

Neprekidnu, fatalnu ljubav između novinarke Carrie Bradshaw, koju utjelovljuje Sarah Jessica Parker, i Face pratili smo u šest sezona serije koja se emitirala od 1998. do 2004., a i danas pratimo njene reprize jer joj popularnost ne prestaje ni nakon 13 godina.

  • +6
Seks i grad Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek aktualne priče o muško-ženskim odnosima, modi i životu četiri najbolje prijateljice u New Yorku očito su pun pogodak te su nakon toga snimljena i dva istoimena filmska nastavka.

Iako popularnost serije ne jenjava, Chris se očito ne slaže s daljnjim hranjenjem gledatelja, a također ne razumije zašto su žene zaluđene njegovom ulogom. 

'Prihvaćam to, ali ne razumijem. Mislim da gledatelji više prate tu seriju zbog mode. Ono što zapravo ne razumijem je cijela ta ideja Face - on zapravo nije muškarac koji će se skrasiti. Carrie i on bili su savršeni plesni partneri, neko vrijeme su uspijevali skupa, ali ona je imala i hrpu drugih muškaraca, a on je između ostalog bio oženjen', objašnjava 62-godišnji glumac.

Priznao je, između ostalog, da je za tu ulogu imao samo jedan uvjet, a to je humor. 'Rekao sam samo da me ne pretvore u zgodnog muškarca koji je pritom dosadan milijunaš. Želio sam biti humorističan', ispričao je slavni glumac.