IZNENADNI ODLAZAK

Preminuo gitarist i basist grupe Vigor: 'Beskrajno ćeš nam nedostajati...'

14.10.2021 u 18:18

Bionic
Reading

Tužnu vijest o smrti njihovog basista i gitarista objavili su danas sami članovi grupe Vigor i to na službenom Facebook profilu

'Otiš’o je s mirisima jutra… Slomljeni smo i bez riječi… Dragi naš Žare, hvala ti za sve ove godine divnog prijateljstva. Zauvijek ćeš ostati u našim srcima. Beskrajno ćeš nam nedostajati… Obitelji želimo iskrenu sućut. Volimo te', riječi su to koje je uz fotografiju preminulog Žarka Marinovića, napisao frontmen benda Vigor, Mario Roth.

Nakon toga stavio je i spot za njihov najveći hit 'Još fališ' i uz to napisao: 'I falit' ćeš..sve dok smo živi.. Uspomene na tebe živjet' će vječno,a i ti s njima..dok nas ima!'

Objava na službenom profilu grupe Vigor stavljena je povodom iznenadne smrti 52-godišnjeg basista i gitarista. Kako je za Jutarnji list potvrdio PR agent benda Vedran Strukar, Marinović je bolovao od koronavirusa i nije bio cijepljen.

Nakon hospitalizacije stanje mu se dodatno pogoršalo u nedjelju kada su ga spojili i na respirator. Zbog cijele situacije unaprijed dogovoreni koncerti grupe Vigor odgađaju se, a posljednji ispraćaj glazbenika održat će se u petak 15. listopada u 15 sati na groblju u Ladimirevcima.

Grupa Vigor Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL