ZVIJEZDA 'JAMES BONDA'

Daniel Craig otkrio zašto je oduvijek volio posjećivati gej barove

14.10.2021 u 15:12

Bionic
Reading

Britanski glumac Daniel Craig, koji je utjelovio najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, ispričao je kako je još kao mladić rado odlazio u gej barove kako bi izbjegao, kako je rekao, agresivne heteroseksualce

Zvijezda najnovijeg filma iz James Bond franšize 'No Time To Die', u podcastu Brucea Bozzija s kojim je godinama dobar prijatelj otkrio je kako je oduvijek izlazio u gej barove, ali ne zbog razloga na koji bi mnogi odmah prvo pomislili.

'Išao sam u gay barove otkad se sjećam', rekao je 53-godišnji Daniel Craig zbog, kako je objasnio, agresivnih heteroseksualnih muškaraca koji su nerijetko izazivali probleme u klubovima.

Glumac koji se aktualnim filmom iz franšize 'No Time to Die' ujedno i pozdravio s ulogom najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, otkrio je da je počeo izlaziti u takve klubove još kao mlad dečko jer je želio izbjeći sukobe i tučnjave.

  • +32
Daniel Craig kao James Bond Izvor: Profimedia / Autor: - / Ferrari / Profimedia

Craig je ispričao da su gej barovi sigurno mjesto.

“Svi su tamo bili vrlo opušteni i cool, a vi zapravo niste morali ni navesti svoju seksualnost. Bilo je OK. I bilo je to vrlo sigurno mjesto gdje možete izaći. Tamo samo mogao upoznavati djevojke, jer tamo ih ima iz potpuno istog razloga zbog kojeg sam i ja bio tamo. To je bio nekakav skriveni motiv za izlazak na takva mjesta', prisjetio se slavni glumac. jatelj.

Inače, slavni se Britanac prisjetio i trenutka 2010. kad su i njega i Brucea 'ulovili' u gej baru Roosterfish u Venice Beachu, no to je bio samo izlazak dvaju dobrih prijatelja, a naravno, vijest se poput požara proširila medijima.

'To se dogodilo jer smo se dobro zabavljali i popili koje piće više, a ja sam rekao: 'Idemo u bar, idemo van...', prisjetio se Daniel.

U razgovoru je glumac koji je nedavno dobio zvijezdu na holivudskom Šetalištu slavnih priznao i da se jedno vrijeme želio preseliti iz Engleske u Kaliforniju.

Inače, njegov peti film o Jamesu Bonda trenutačno zauzima prvo mjesto na ljestvicama svjetskih blagajna, a samo u Velikoj Britaniji nakon samo dva vikenda zaradio je više od 50 milijuna funti što je sasvim dovoljno da postane jedan od 10 filmova o tajnom agentu 007 s najboljom zaradom.