NIJE MATERIJAL ZA SUPERHEROJE

George Clooney o svom uskakanju u odijelo Batmana: 'Gadno sam zeznuo s tim filmom'

14.10.2021 u 14:45

Bionic
Reading

Oskarovac George Clooney nije najsretniji sa svojom glumačkom izvedbom u filmu 'Batman & Robin' i priznaje kako misli da nije najbolji materijal za superheroje

Odgovarajući na pitanja nakon projekcije svog nadolazećeg filma 'The Tender Bar' Clooney se osvrnuo na svoju ulogu Batmana u filmu 'Batman & Robin' iz 1997. godine.

Upitan o razlikama između glumljenja u blockbuster filmovima u odnosu na više karakterne uloge, Clooney se našalio kako je snimio jedan film o superjunacima, koji je tako gadno zeznuo da ga nisu htjeli pustiti blizu seta.

'Ne želim nositi više bradavice šišmiša', dodao je Clooney referirajući se na svoju izjavu Howardu Sternu kako je savjetovao prijatelju Benu Afflecku da nema bradavice na Batmanovom odijelu.

  • +8
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Moj rad, u kojem sam na svom terenu, je vrsta filmova uz koje sam odrastao šezdesetih i sedamdesetih godine, što je svojevrsno najbolje vrijeme snimanja filmova u Americi, kad su bili temeljeni na pričama', objasnio je Clooney.

Ovo nije prvi put da je Clooney popljuvao svoju glumu u filmu 'Batman & Robin'.

Nedavno je izjavio kako neće dozvoliti da njegova žena Amal Clooney, ili njihovi četverogodišnji blizanci Alexander i Ella, gledaju film.

'Postoje neki filmovi za koje jednostavno pomislim: 'Želim da me moja žena poštuje'. Ne bi bilo dobro da mi četverogodišnje dijete kaže: 'Ovo je sranje'. To bi moglo biti bolno', rekao je Clooney za Variety.