COLIN FIRTH I LIVIA GIUGGIOLI

Preljub je ipak ojačao njihov brak: Slavni oskarovac sa suprugom stigao 'na mjesto zločina'

22.09.2019 u 22:50

Bionic
Reading

Kada je u ožujku prošle godine 'isplivalo prljavo rublje' Livije Giuggioli, supruge slavnog oskarovca Colina Firtha, malo je reći da je javnost ostala u šoku. Njezina izvanbračna afera s talijanskim novinarom mjesecima je punila novinske stupce, a na kraju, godinu i pol kasnije, čini se kako je cijeli događaj daleko iza njih

Na dodjelu nagrada Green Carpet Fashion Awards, u sklopu ovogodišnjeg Fashion Weeka, u Milano je stigao i slavni oskarovac Colin Firth, koji je na crveni tepih stigao u pratnji svoje supruge Livije Giuggioli. Zajedno pozirajući pred okupljenim fotografima, supružnici su izgledali baš poput svakog drugog bračnog para, kao da prije godinu i pol dana nisu prolazili kroz najveće iskušenje u svom braku.

U Italiji, zemlji koja je bila umalo kobna za njihov brak, Firth i Giuggoli uživaju u modi, a sve do nedavno, upravo se tamo, između ostalog, lijepa Livia Giuggoli nalazila sa svojim ljubavnikom, talijanskim novinarom Marcom Brancacciom.

Podsjetimo, početkom ožujka 2018. godine objavljeno je kako je Livia Giuggioli, u vrijeme kratkotrajne bračne krize, sreću odlučila potražiti izvan bračnog kreveta, pa je započela izvanbračnu aferu s prijateljem iz djetinjstva. Nakon što je odlučila svom braku ipak dati drugu šansu, napušteni i povrijeđeni ljubavnik odlučio se osvetiti, pa je krenuo s prijetnjama.

Isprva je slao kompromitirajuće fotografije slavnom glumcu, a onda ga je zasuo i intimnim detaljima, zbog čega je Livia Giuggioli zadovoljštinu odlučila potražiti na sudu, isprva misleći kako će tako spriječiti curenje informacija u javnost, koja će tako doznati za njezinu nevjeru.

  • +4
Colin Firth i Livia Giuggioli Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

No, nakon što su je mediji krenuli razvlačiti, a Brancaccio odlučio sve više detalja podijeliti s javnosti, Firthova supruga odlučila se na privatnu nagodbu, daleko od suda i očiju javnosti. Iako je, navodno, Marco Brancaccio silno želio skinuti ljagu sa svoga imena, Colin Firth i njegova supruga nisu željeli da više niti jedan detalj sa suda dođe u javnost.