COLIN I LIVIA FIRTH

Zajedno na crvenom tepihu: Slavni je oskarovac ovim potezom dokazao da je supruzi oprostio nevjeru

08.05.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Čini se kako je 58-godišnji oskarovac Colin Firth toliko zaljubljen u svoju suprugu, s kojom je u braku od 1997. godine, da je čak prešao preko toga da ga je varala s prijateljem iz djetinjstva. Supružnici su se zajedno pojavili na ovogodišnjoj Met Gali i tako pokazali da njihov brak ne mogu uzdrmati ni izvanbračne afere

Početkom ožujka svjetska je javnost ostala zaprepaštena dvjema činjenicama: da je slavni oskarovac Colin Firth imao krizu u braku, da su 2015. godine nakratko živjeli odvojeno te da je u to vrijeme njegova supruga Livia Giuggioli imala izvanbračnu aferu s prijateljem iz djetinjstva.

Colin Firth i Livia Giuggioli na Met Gali Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cijela afera sada je završila u medijima, nakon što se ostavljeni ljubavnik, talijanski novinar Marco Brancaccia odlučio zaprijetiti bivšoj ljubavnici, ali i njezinom suprugu, koji je ni kriv ni dužan bio upleten u cijelu aferu. Njemu sada prijeti zatvor, a supružnici Firth-Giuggioli, čini se, krenuli su dalje, kao da se ništa nije dogodilo. Ili je barem takva predstava za javnost.

Tako su se zajedno i zagrljeni pojavili na ovogodišnjoj Met Gali. 57-godišnji oskarovac izgledao je elegantno u crnom odijelu s leptir-mašnom, dok je njegova 48-godišnja supruga izgledala senzacionalno u krem haljini do poda, koja je krojena poput plašta, s otvorima za ruke.

  • +13
Colin Firth i Livia Giuggioli Izvor: Profimedia / Autor: N.N.