PREVARENI Colin Firth

Isplivalo prljavo rublje: Supruga slavnog oskarovca pokušala prikriti izvanbračnu aferu

09.03.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Da su 2015. godine odlučili napraviti predah od svog dugogodišnjeg braka, znali su tek rijetki, a tijekom tog perioda supruga Colina Firtha, Livia Giuggioli, utjehu je pronašla u svom prijatelju iz djetinjstva, talijanskom novinaru. Ipak, Firth i Livia braku su odlučili dati drugu šansu, stoga je ona odlučila prekinuti sve veze s Marcom Brancacciom, što se njemu, očito, nije svidjelo

Velik broj svjetskih medija jučer je prenio vijest kako slavni oskarovac Colin Firth i njegova supruga Livia Giuggioli trenutno proživljavaju dane iz noćne more, živeći u strahu od njezina prijatelja iz djetinjstva koji im prijeti telefonom, šalje zastrašujuće poruke, a sve zbog toga što ga je ona, eto tako, odlučila izbaciti iz svog života.

Ipak, istina je, čini se, sasvim drugačija i doznala se ubrzo. Nakon što je Livia Giuggioli zatražila policijsku zaštitu, tvrdeći kako je talijanski novinar Marco Brancaccia maltretira mnogobrojnim, zastrašujućim porukama, ali i uznemiruje pozivima, otkrilo se kako je ona sve to napravila samo kako bi prikrila svoju izvanbračnu aferu.

  • +13
Colin Firth i Livia Giuggioli Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime tijekom 2015. i 2016. godine Colin Firth i njegova supruga odlučili su napraviti 'predah od svog dvadesetogodišnjeg braka'. U potpunoj tajnosti par se odlučio na neko vrijeme rastati, a u tom periodu ona je utjehu pronašla upravo u svom prijatelju iz djetinjstva.

Nakon nekog vremena Firth i Livia shvatili su da ipak žele spasiti svoj brak, tijekom kojeg su dobili dvojicu sinova, Lucu i Mattea, stoga je ona prekinula vezu s Marcom Brancacciom, što se, izgleda, njemu nije svidjelo.

'Gospodin Brancaccia je nekoliko mjeseci zlostavljao i zastrašivao Liviju, a dosta toga je i dokumentirano. Iz očitih razloga, nisu željeli da sve ovo postane javna stvar', rekao je glasnogovornik para, dodavši kako su prvi detalji policijskog izvještaja objavljeni u talijanskim novinama La Repubblica.

U njemu je stajalo to da talijanski novinar nije mogao podnijeti da ga ljubav iz djetinjstva preko noći izbriše iz svog života, stoga ju je odlučio uhoditi, a zaprijetio je i kako će objaviti kompromitirajuće tekstove o njoj i njezinom suprugu, ali i poslati njihove intimne fotografije Colinu Firthu.

Talijanski novinar Marco Brancaccia (na fotografiji drugi zdesna) imao je aferu sa suprugom Colina Firtha.

Marco Brancaccia novinar je za talijansku novinsku agenciju Ansa i tvrdi kako su sve te optužbe lažne. 'Bili smo u ljubavnoj vezi i željela je ostaviti Colina zbog mene. Moje 'uhođenje' sastoji se od dvije poruke preko WhatsAppa nakon što je u lipnju 2016. okončala našu vezu i jednog maila koji sam poslao Colinu i rekao mu za svoju vezu s Livijom. Danas žalim što sam ga poslao, a ona je cijelu priču smislila u strahu da ću javnosti ispričati sve što mi je otkrila o svom braku i njegovom poslu', rekao je Marco Brancaccia te dodao kako je upravo Livia, tijekom godina, njemu poslala stotine ljubavnih poruka, fotografija i videosnimki, pa čak i svoj tajni dnevnik.

Ukoliko mu se dokaže krivnja, talijanski novinar mogao bi završiti na četiri godine iza zatvorskih rešetki, a njegovi odvjetnici tvrde kako on nije imao apsolutno nikakve veze sa svime za što ga se tereti te su već uložili žalbu kako bi sačuvali njegovu čast i 'dobro ime'. 

Livia Giuggioli je Talijanka, a i njezin suprug Colin Firth ima talijansko državljanstvo. Poznanstvo s novinarom seže još iz djetinjstva te se nastavilo kroz godine. Iako žive u Londonu, obitelj Firth često je u Italiji jer u gradiću Città della Pieve u Umbriji posjeduju kuću.