SLAVNA MANEKENKA

Predivna trudnica: Gigi Hadid objavila kako izgleda nekoliko tjedana pred porod, a obožavatelji ne kriju oduševljenje

02.09.2020 u 15:00

Bionic
Reading

Nekoliko mjeseci svoj je trbuščić zagonetno krila od javnosti te se pojavljivala u širokim izdanjima ili odmarala kod majke na selu. Manekenka Gigi Hadid pred sam porod počela je objavljivati svoje fotografije, a fanovi joj poručuju da je predivna trudnica

Američka manekenka Gigi Hadid u 33. je tjednu trudnoće te je svega još nekoliko dijeli do prvog poroda, kada će na svijet donijeti djevojčicu. Buduća mama i njezin partner, glazbenik Zayn Malik ne mogu sakriti uzbuđenje što će uskoro upoznati svoju malenu nasljednicu.

Promjene u ponašanju vide se posebno na 25-godišnjoj trudnici, koja posljednjih dana ne prestaje svoj Instagram profil puniti golišavom fotografijama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

a few more from 7.26 🧚

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Lijepa Gigi odvažila se u poodmakloj trudnoći na modno snimanje kako bi joj ostala divna uspomena na ovo razdoblje. Pritom je spretno pozirala u raznim izdanjima, a svakako je uvijek u prvom planu bio njezin trbuščić.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

33 weeks ♡

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Njezini obožavatelji koji se broje u milijunima, u komentarima ispod najnovijih objava poručili su joj da je predivna trudnica i da jedva čekaju vidjeti njezinu bebu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

making-of :)

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)