MALI TRIKOVI

Gigi Hadid otkrila kako je nekoliko mjeseci uspjela skrivati svoj trudnički trbuščić

02.07.2020 u 15:31

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpopularnijih modela današnjice i stalno je u fokusu fotoreportera, medija i pod opsadom fanova. Unatoč svemu tome, Gigi Hadid uspjela je nekoliko mjeseci skrivati vijest o trudnoći, a evo kako joj je to pošlo za rukom

Iako su njezini bližnji znali što se događa, javnost je tek krajem travnja doznala vijest da je Gigi Hadidi trudna te da sa svojim dugogodišnjim partnerom Zaynom Malilkom čeka prvo dijete.

Brojni obožavatelji bili su u šoku kada su čuli radosne vijesti, pogotovo jer je 25-godišnja Amerikanka svega nekoliko tjedana ranije još uvijek nosila revije, pojavljivala se na raznim javnim događanjima i nitko nije ni slutio da je u drugom stanju.

Sada je popularna manekenka otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

'Stvar je da treba odabrati pravi kut pri poziranju pred objektivima, a ja sam uz to nosila slojevitu vrlo široku odjeću, koja je u trendu pa mi je I to išlo u prilog', objasnila je tijekom jednog od svojih live javljanja putem Instagrama. Baš kako je i rekla, Gigi i dalje ne odaje dojam trudnice.

U javljanju se pojavila u širokom bež kombinezonu, a trudnički trbuščić nije se ni nazirao.

Svoje prvo dijete kojem još uvijek nije javno otkrila spol, Hadid će dočekati u rujnu, a sreću zbog prinove ne krije buduća baka Yolanda Hadid koja je vijest i podijelila s medijima prije tri mjeseca.