FANOVI SU I TO DOČEKALI

Do rođenja prvog djeteta dijeli je svega dva mjeseca: Gigi Hadid napokon pokazala trudnički trbuščić

16.07.2020 u 09:14

Bionic
Reading

Tijekom cijele trudnoće skrivala se od javnosti, pažljivo birala odjeću kako bi što više sakrila svoj trudnički trbuščić, a sada je na iznenađenje mnogih napokon ga pokazala

Gigi Hadid, mlada i uspješna manekenka u sedmom je mjesecu trudnoće, no javnost sve do sada nije imala priliku vidjeti njezin trbuščić.

Poznata Amerikanka ljubomorno je skrivala svoj novi izgled od fanova, te, kako tvrdi, sve dokumentirala u svom trudničkom dnevniku koji vodi od trenutka kada je doznala da će postati majka.

U rujnu će Gigi sa svojim dugogodišnjim partnerom, pjevačem i nekadašnjim članom boybenda One Direction, Zaynom Malikom dobiti prinovu, zbog čega su oboje presretni.

‘Stvar je da treba odabrati pravi kut pri poziranju pred objektivima, a ja sam uz to nosila slojevitu vrlo široku odjeću, koja je u trendu pa mi je i to išlo u prilog', objasnila je nedavno Hadid.

25-godišnja trudnica vrijeme provodi na obiteljskoj farmi u Pennsylvaniji, te se uspješno skriva od neželjenih pogleda, pa tako ima i vremena uživati u svom 'drugom' stanju.

Ipak, dva mjeseca uoči poroda, Gigi nije izdržala pa je svojim fanovima na Instagramu putem live javljanja pokazala koliko joj je narastao trbuščić. Raširila je prozračnu ljetnu košuljicu, a ispod se nazirao njezin trbuščić. Brojni fanovi brzo su sve fotografirali, pa je danas Instagram pun Giginih trudničkih fotografija s emotivnim i ohrabrujućim porukama.