na zanimljivim putovanjima

Predblagdanska uživancija izvan Hrvatske: Poznati Hrvati u pohodu na svjetske metropole

07.12.2023 u 06:27

Bionic
Reading

U našim krajevima sve vrvi od priprema za advent i nadolazeće blagdanske dane, a neke od domaćih zvijezda prije kraja ove godine otisnule su se u razne dijelove Europe i svijeta

Franka Batelić i umirovljeni nogometaš Vedran Ćorluka otputovali su u grad ljubavi i svjetla, modnu prijestolnicu svijeta - Pariz - a 31-godišnjakinja se pohvalila s više idiličnih prizora odande.

'Nevjerojatno je kako Pariz budi, inspirira, hrani dušu', napisala je pjevačica u opisu fotografija, a fanovi su sretnom paru poručili da su 'melem za oči' i neka uživaju ondje.

Mlada glumica javila se pak svojim pratiteljima iz Stockholma. Pokazala je nekoliko fotografija i video u kojem se može vidjeti kako gušta u pravoj snježnoj idili. Tara Thaller na fotografijama je sama, ali se pretpostavlja da je ondje s dečkom, mentorom iz showa 'Ples sa zvijezdama' Mateom Cvenićem.

Splitska glumica i trenerica fitnesa prije blagdana je odlučila posjetiti najmlađu sestru Petru u New Yorku. Otputovala je s osmogodišnjim sinom Maratom Ivanom. S jedinim djetetom koje je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, Ana Gruica Uglešić ondje je guštala u klizanju, parkovima, vožnji u metrou, nekoliko zanimljivih muzeja, predstavi 'Kralj lavova', a među ostalim mu je pokazala Kip slobode.

Glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh priuštila si je putovanje u Keniju. Ana Maras Harmander sa sinom Rubensom i suprugom Johnom Harmanderom iskusila je avanture o kakvima mnogi mogu samo sanjati. Hranila je žirafe, družila se s afričkim plemenom Masaija, doživjela fotosafari s lavovima, gledala maraton u savani...

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Plesačica i koreografkinja te članica žirija u televizijskom showu 'Ples sa zvijezdama' sa šest godina mlađim partnerom, DJ-em Hrvojem Jelinčićem, boravila je u Bruxellesu. Larisa Lipovac Navojec u objavi na Instagramu otkrila je da su zajedno otputovali jer je ona imala predstavu, a pale su i fotografije na kojima poziraju zagrljeni. Par je u dugogodišnjoj vezi, no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.